Új operatiönnel indul a Rainbow Six: Siege 9. éve

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Operation Deadly Omen márciusban érkezik új operátorral és több játékmenet változtatással. A hír azután érkezett, hogy a Ubisoft megerősítette: nem terveznek új Rainbow Six: Siege játékot.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Ubisoft nem szeretne új Rainbow Six: Siege játékot, a jelenlegi verziót szeretnék fejleszteni, frissíteni. Ez utóbbit Alexander Karpazis, a Siege kreatív igazgatója erősítette meg.

Az éppen Brazíliában zajló Six Invitational alatt azonban nem csak a fejlesztők hosszú távú terveibe kaptunk betekintést, hanem a játék 9 évének, márciusban induló első szezonjának frissítéseibe is. Ez pedig nem más, mint az Operation Deadly Omen.

A frissítésben kapunk egy új operátort, Diemos-t, illetve pár játékmenet változtatást is. Újragondolták a shield működését, ezentúl kicsit könnyebb lesz a használatuk, szélesebb látómezőt kapunk majd.

Emellett olyan általános, jobb játékélményt hozó változtatások érkeznek majd, mint a fegyverekkel való célzási mechanika átdolgozása, változik a ranked rendszer és az új játékosoknak is több lehetőségük lesz ismerkedni a játékkal.

1.
1.
csoki0619
A cikk címe komoly akar lenni? Mert viccnek elég kaka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...