A Sony várakozásain felül teljesít a PS Portal

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A PlayStation Portal hasznosságával kapcsolatban felmerültek kérdések, ezért sokan meglepődtek, amikor kiderült: egész jól fogy. A sorhoz csatlakozott a Sony is, elismerték, hogy ők sem számoltak ekkora sikerrel.

Egy Game File-nak adott interjú során a Sony egyik vezetője elmondta, hogy a PS Portal népszerűsége még a vállalatot is meglepte. Hiromi Wakai a gyártásvezetés alelnökeként beszélt róla, hogy nagy erőkkel dolgoznak az igények kielégítésén.

Tavaly novemberben jelent meg a PS Portal, ami egy remote play kézikonzol, azaz csak PlayStation 5 konzolhoz csatlakoztatva képes távolról futtatni a játékokat. Az eszköz okozott némi zavart a gamer közösségben a hasznosíthatóságát illetően, azonban már a piacra dobás után úgy tűnt, hogy akadnak rá vevők bőven.

Hiromi Wakai elismerte, hogy “nagyon specifikus igényekkel rendelkező játékosok számára” készítették az eszközt, ezért is lepte meg őket a népszerűsége. Persze felmerül a kérdés, hogy ez miért éri meg a vállalatnak, azonban most úgy tűnik, hogy jól jönnek ki belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...