Egyre biztosabb, hogy 2025 márciusában érkezik a Switch utódja

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 28.
  • Pletyka
Link másolása
Miután az elismert Nikkei megszellőztette, hogy a Nintendo a jövő év márciusára csúsztatja a nextgen konzolja premierjét, egy másik szivárogtató, Midori szerint is helyesek a lap értesülései. Ideje barátkozni a gondolattal.

Bár egy ideig széles körben elterjed infó volt, hogy a Nintendo legújabb konzolja valamikor ez év második felében landol a boltok polcain, mindez már a múlté. A közelmúltban több jelentés is azt állította, hogy a kiotóiak belsőleg 2025 első negyedévére halasztották a gép megjelenését. Legutóbbi a Nikkei cikkezett arról, hogy 2025 márciusa lehet a végleges dátum.

A magazin szerint a halasztás legfőbb oka, hogy a gyártó elegendő készletet tudjon felhalmozni a premierre, megakadályozva ezzel azt a jelenséget, hogy a skalperek felvásárolják a gépeket, és jelentős árréssel adják azokat tovább az aukciós oldalakon. Van benne ráció, az biztos!

Most egy másik ismert szivárogtató, Midori is megerősítette a márciusi premiert az X-en. Szerinte "helyesek" a Nikkei információi. A Nintendo azonban továbbra sem jelentette be hivatalosan a Switch utódját, elképzelhető, hogy ez a dátum sem végleges, hiszen a Bloomberg korábban arról írt, hogy 2025 márciusa csak a "legkorábbi" eshetőség.

Midori korábban több bejelentést szellőztetett meg idő előtt. Az ő nevéhez fűződik a Persona 3 Reload és Metaphor: ReFantazio megjelenési dátuma is, de nemrégiben arról is beszélt, hogy a Jet Set Radio és a Crazy Taxi reboot-ja lehet az első két játék a Segánál, ami felújítást kap.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...