Ezt kínálja a Gray Zone Warfare korai hozzáférése

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 28.
  • Hír
Link másolása
Idén kerül Early Access-be a Madfinger Games valósághű és intenzív taktikai lövöldéje, amelyben egy 42 négyzetkilométeres dzsungelt járhatunk be osztagunkkal. A fejlesztők most részletezték, mi vár ránk a korai verzióban.

A Gray Zone Warfare még a decemberi PC Gaming Show-n mutatkozott be. Az Unreal Engine 5-tel hajtott PvPvE lövölde masszív többjátékos küzdelmeket ígér, a játszótér pedig egy egy délkelet-ázsiai sziget, ahol nem csupán a helyi gerillákkal, hanem a többi játékossal is szembe kell néznünk.

A realisztikusságot szem előtt tartó anyag eddig soha nem látott gyógyítási- és harci mechanikával, 48 fős szerverekkel, részletes testreszabási opciókkal, felfedezéssel és lootolással operál. Már a korai hozzáférésű változat is tömve lesz tartalommal, a hat elérhető vendortól 150 küldetést vállalhatunk el, a fegyvereket több mint 400 cserélhető alkatrésszel szabhatjuk testre, és 80-nál is több felszerelési tárgyat vethetünk be Lamang sűrű dzsungelében akciózva.

A fejlesztők nem titkoltan szeretnék a különféle műfajok közti határokat elmosni: ez egy kivonásos shooter kivonás nélkül, szabadon értelmezett militarista szimulátor, és egy MMO is, annak szigorú szabályai nélkül. Marad viszont az osztagalapú játékmenet, PvP, viszont más frakciókkal is összeállhatunk, közösen szembenézve Lamang fenyegetéseivel. A megszerzett zsákmányt viszont megkaparinthatjuk, ha eláruljuk korábbi szövetségesünket, így egyedül is hazarepülhetünk a kivonási zónában.

Tetszés szerint navigálhatunk a nyitott világban, időkorlát nélkül, ha meghalunk visszakerülünk a korábban felfedezett terület FOB-jába, ami egyike a játék kivonásos shooterekre jellemző elemeinek. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a lehető legrealisztikusabb mesterséges intelligenciára. Egyfajta "érzelmeken alapuló mechanikával" lesz dolgunk, az AI máshogy viselkedik bizonyos helyzetekben, például elsöprő tűzerő közben könnyen inukba szállhat a bátorságuk.

A tervek szerint még idén elstartol a Grey Zone Warfare korai hozzáférése a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...