A Stellaris előfizetést indít, hogy az összes DLC-hez hozzáférjünk

  • Írta: osan
  • 2024. február 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha netalántán arra az elhatározásra jutnánk, hogy a Stellaris összes kiegészítője létfontosságú a számunkra akkor azért bizony mélyen bele kell nyúlnunk a zsebünkbe, vagy havi 9,99 euróért elő is fizethetünk a tartalmakra.

A tegnapi nap jelent meg a Stellaris legújabb javításcsomagja, a 3.11-es patch, mellyel megérkezett a lehetőség is, hogy előfizessünk a DLC tartalmakra. Az előfizetéssel az összes eddig megjelent és a jövőben érkező tartalmakhoz is nyerünk majd hozzáférést, viszont az alapjátékot ugyanúgy meg kell majd vennünk.

Az árszabás a következőképp alakult:

  • 9,99 euró/hónap
  • 19,99 euró/3 hónap (33%-os kedvezmény)
  • 29,99 euró/6 hónap (50%-os kedvezmény)

Jelenleg ha előfizetés nélkül szeretnénk megvenni az összes DLC-t, akkor az durván 290 euró lenne. A vásárlással nem kapunk hozzáférést a jövőbeli kiegészítőkhöz, viszont amit megvettünk azt már nem is nagyon vehetik el tőlünk, míg az előfizetés biztosítja, hogy a jövőbeli DLC-ket is első nap már letölthetjük, ellenben amint abba hagyjuk a fizetést, megszűnik hozzáférésünk a már megjelent tartalmakhoz is.

A játék kiadója, a Paradox nem először csinál ilyet, 2021-ben a Crusader Kings 2-höz indítottak előfizetést, de az Europa Universalis 4 és a Hearts of Iron 4 is kapott már.

1.
1.
YuriLexandro
Na takarodjanak... Van olyan DLC ami annyit tesz hozzá, hogy több felugró ablakot kell olvasni, de az is 10 EUR. Paradox - a lehúzás magasiskolája. Az összes játékuk ilyen, minimális tartalom és túlárazottság. Amennyi tartalmat adnak egy DLC-ben az egy patch-hez is kevés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...