Márciusban jön a Call of Duty Warzone Mobile

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A jelenleg korlátozott formában elérhető, ingyenes mobiljáték a jövő hónap második felében válik világszerte elérhetővé Androidon és iOS-n, ráadásul nem csak Warzone pályákkal érkezik.

Hivatalosan is bejelentették a Call of Duty Warzone Mobile megjelenési dátumát, ami március 21-én válik elérhetővé telefonokra. Az ingyenesen játszható játék minden várható tartalmáról a hivatalos oldalon közzé tett posztban is olvashatunk, de a lényeg, hogy két a Warzone pálya (Verdansk és Rebirth Island) mellett klasszikus multis pályák és játékmódok is elérhetők lesznek, például a Shipment és a Team Deathmatch.

Az Activison elmondása szerint a Call of Duty: Modern Warfare III-ban és a Warzone 2.0-ban elért eredményeink és kioldott tartalmaink java része elérhető lesz majd itt is. A kapcsolattartást az in-game chat funkciók fogják majd gördülékennyé tenni. Természetesen itt is a fegyverek fejlesztése, a szintlépés és a battle pass kap majd központi szerepet, így egyértelműen egy ismerős élmény lesz mindenki számára.

Bár alapvetően egy mobiljátékról lesz szó, számos játékmenetet megkönnyítő funkciót és szeléskörű kontroller támogatást is kap, de személyre szabható lesz a HUD és a grafikai részletesség is (ez utóbbi azért is hasznos, mert a hivatalos adatok szerint ugyan nem kell egy erőmű a játékhoz, de így telefonunk teljesítményére tudjuk majd szabni a látványt).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...