A Mass Effect 5 továbbra is készül

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 29.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy néz ki, hogy az EA-nél történt leépítések nem érintik a Mass Effect 5 fejlesztését, illetve a Dragon Age Dreadwolf is biztonságban van.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az EA közel 700 dolgozójától válik meg. A Battlefield játékon dolgozó Ridgeline Games stúdiót (ahonnan múlt héten távozott Marcus Lehto alapító) bezárják, a Respawn mandalóri játékát pedig elkaszálják.

Az IGN cikke szerint az EA a legnagyobb címeire akar fókuszálni, mint például az EA Sports, Apex Legends, Star Wars: Jedi, Iron Man, Black Panther, Need for Speed, Dragon Age, Skate és a The Sims. A Bioware továbbra is a Dragon Age Dreadwolf-ra fókuszál, ugyanakkor a Mass Effect következő része nincs veszélyben, a projekt továbbra is a fejlesztés előtti szakaszban jár.

A Mass Effect 5-ről eddig nem sokat tudunk, 2020-ban jelentették be, azóta pár trailert már kaptunk, legutóbb 2023 novemberében jelent meg egy teaser, azonban utána nem sokkal Jeff Grubb általában jól értesült újságíró arról beszélt, hogy könnyen lehet, csak 2029-ben jelenik meg majd a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...