Önállósodik a Toys for Bob

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 1.
  • Biznisz
Link másolása
A Spyro-játékokról ismert stúdió független csapatként folytatja a működését, azonban szoros partneri viszonyban maradnak majd a Microsofttal. Egy új játékon is dolgoznak, de címe egyelőre titok.

Az évek óta az Activision Blizzard tulajdonában lévő fejlesztő stúdió február utolsó napján jelentette be, hogy visszatérnek a gyökereikhez, és újból indie csapatként fognak működni. A Toys for Bobnak olyan játékokat köszönhetünk, mint a Skylanders: Spyro's Adventure, de ők készítették el a trilógia felújított változatát is.

A Crash Bandicoot negyedik részét, az It's About Time-ot is ők fejlesztették, ami nemcsak a sorozatot frissítette fel, de kritikailag is jól szerepelt. Szintén a nevükhöz fűződik a Crash Team Rumble, ami a jövő héttől kezdve már nem kap több tartalmi frissítést, és mivel az Activision egyik stúdiójáról van szó, a Call of Duty fejlesztésébe is besegítettek.

A csapat nagyon várja a független jövőt, azonban már most tudni, hogy szoros partneri viszonyt terveznek a Microsofttal, sőt már folynak az új játékuk munkálatai is, viszont egyelőre nem tudni, hogy ez pontosan mi is lesz, ahogy azt sem, hogy a kiválás után milyen jogok kerülnek a fejlesztőkhöz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...