Starfield - a küszöbön állhat a Shattered Space leleplezése?

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 1.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a Bethesda egyelőre csendben készül a Starfield első nagy kiegészítőjének érkezésére, a Steam-verzió kapcsán előkerült egy ismeretlen, letölthető tartalom, ami akár azt is jelentheti, hogy hamarosan láthatjuk a kiegészítőt.

A Betheda Game Studios minden korábbi alkotásánál nagyobb Starfield fejlesztésével nem végeztek a készítők, ígéreteik szerint hat hetente új frissítést kap majd a játék, és egyelőre úgy fest, hogy ezt tartják is. Szép és jó a sok bug fix és finomítás, azonban a játékosok egyértelműen a Starfield első kiegészítőjére, a Shattered Space-re várnak.

Ha lehet hinni a SteamDB-nek, akkor bár a várakozás megmarad, de legalább bizonyosságot nyerhetünk bizonyos kérdésekben. A platform transzparens mivoltából kifolyólag ugyanis felkerült egy ismeretlen fájl a játék DLC-listájára. Valószínűleg a Steam szabályainak értelmében ide kerül fel először a kiegészítő, még mielőtt hivatalosan is lelepleznék azt.

Természetesen ez nem egy hivatalos "bejelentjük, hogy mikor jelentjük be" információ, viszont igenis lehetséges, hogy még a hónap elején kapunk valami pontosabb támpontot akár a Shattered Space megjelenési dátumáról, akár magának a DLC-nek a tartalmáról.

5.
5.
Darkenkhal
Adnának lehetőséget inkább modolni mint a Skyrim-et...1 év és nem lenne többé unalmas. Igen sok kreatív alkotó van és tuti hogy a viccestől az intim-ig minden lenne...
4.
4.
Ganzer
#3: Amúgy nekem is ez a bajom vele, nem utálom csak mocsok mód bosszant hogy mi lehetett volna belőle.
3.
3.
Kamukaze
Pedig hogy vártam..hátha lesz egy továbbfejlesztet "freelancer" frissítés. Szip szip.. Sajnos egy pár tényleg izgi küldetést leszámítva, nagyon hamar sikerült ráunni. Az kijelenthető, hogy nagy. Tényleg nagy. De sok fontosabb dolog rovására. Fogok még játszani Ezzel a játékkal, de sajnálom azt, ami lehetett volna belőle.
2.
2.
Ganzer
#1: Wtf, volt ilyen? :DD
1.
1.
norbi27
Ó, ezek szerint már volt, hogy 3000-en sem játszották a Game of the Generationt.

"a Starfield még hosszú-hosszú éveken át velünk marad majd, mint a nyílt világú szerepjátékok sarkcsillagként ragyogó viszonyítási pontja."
- a legendás GK teszt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...