Mutatósan fest a Test Drive Unlimited Solar Crown legújabb előzetese

  • Írta: szlav
  • 2024. március 1.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal Hong Kong szigetének felfedezése kapja a hangsúlyt az idén megjelenő Test Drive Unlimited Solar Crown előzetesében. Kezd egyre jobban összeállni az autóversenyzős MMO.

A Nacon Connect alkalmával ismét porondra került a Test Drive Unlimited Solar Crown. A nagy múltra visszatekintő versenyjáték-sorozat legújabb része nagy feladatot vállal, hiszen az azt fejlesztő KT Racing Hong Kong teljes 1:1 arányú mását szánják a játék nyílt terepének. Lesz tehát hely a luxusautók fényűzésének a belvárosban, de az offroad szerelmesei is megtalálhajták majd a számításukat a sziget külső területein.

Leginkább az utóbbiba, vagyis a göröngyösebb terepen való felfedezésbe engedett betekintést a The Explorer fantázianéven érkezett új trailer is. Láthatjuk, hogy a hagyományos versenyzés mellett nagy hangsúlyt kap majd a nyílt világ felfedezése is (számos értékes jutalom és új autó ütheti a markunkat!), illetve előtérbe kerülnek az online funkciók is, hiszen a játék gyakorlatilag egy autós MMO lesz, jobban, mint a Forza Horizon vagy a The Crew-játékok.

Pontos dátumunk sajnos továbbra sincs, az ígéretek szerint azonban a Test Drive Unlimited Solar Crown még idén megjelenik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

3.
3.
GAMEROD
A Test Drive 1-2 hangulatosabb volt és korszakalkotó még C64-en. Ezek meg már amolyan láttam már ilyet ezerszer kategória, de abból is a gyengébb.
2.
2.
Merőkanál
2024 ben még mindig nem tudnak port tenni a kocsik mögé de drukkolok nekik ,hogy jó legyen mert úgy kell az Autós játék PS5 Re mint egy falat kenyér .Az összes eddigi cím kivéve a GT7 et egy hulladék .

Project Gotham Racing 2007 gyerekek 2007 és ma is odaver a legtöbb autós címnek a szélvédőn még a piszok is látszott de PL A Nagy GT7 Ben még ezt sem csinálták meg mint ha nem is lenne szélvédő a kocsikban ... vagy említhetném a nagyszerű NFS Shift első részét is ami mai napig számomra a legjobban lemodellezett belső nézetet adta de király is volt :)
1.
1.
KopyAti
Vártam ezt a játékot,de hogy már megint MMO. Akkor ez kimarad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...