Test Drive Unlimited: Solar Crown

Újraéledt a Test Drive-sorozat.
1709284740

Mutatósan fest a Test Drive Unlimited Solar Crown legújabb előzetese

Ezúttal Hong Kong szigetének felfedezése kapja a hangsúlyt az idén megjelenő Test Drive Unlimited Solar Crown előzetesében. Kezd egyre jobban összeállni az autóversenyzős MMO.
1708356600

Jövő héten tartják a Nacon Directet

A francia kiadó bejelentette, hogy február 29-én fogják megtartani Direct-műsorukat, mely során 30 percnyi, teljesen új felvételeket láthatunk majd készülő alkotásaikból, akció-kaland-, sport- és szimulátorjátékaikból.
1702474562

Gameplay trailert villantott a Test Drive Unlimited: Solar Crown

Jövő évben keresztbe-kasul beautózhatjuk Hongkong szigetének 1:1-es arányú virtuális mását, a látvány pedig nagyon a helyén lesz! Friss és ropogós látnivalóval jelentkezett a Test Drive Unlimited: Solar Crown.
1689694473

Késik a Test Drive Unlimited: Solar Crown, de bitang jól néz ki

Az ígéreteknek megfelelően végre lehullt a lepel a Test Drive Unlimited: Solar Crownról, ami annyit jelent, hogy friss gameplay mellett számos információt kaptunk a Nacon nyitott világú versenyjátékáról.
1688976000

Nem tűnt el a Test Drive Unlimited: Solar Crown, sőt saját rendezvényt kap

Eddig aggasztóan ritkán adott magáról helyzetjelentést a Test Drive Unlimited: Solar Crown, ez azonban hamarosan megváltozik. A héten egy félórás műsorral jelentkezik a fényűző versenyjáték.
1657293916

Test Drive Unlimited: Solar Crown - friss képeken Hongkong

A Nacon Connect rövidke teasere után további látnivalókkal jelentkezett a Test Drive Unlimited: Solar Crown. Az alfaverzióból kiollózott screenshotokon a versenyjáték környezetét csodálhatjuk meg.
1657231680

A Robotzsarutól a Terminátorig: íme, a Nacon Connect bejelentései és látnivalói

Tartalmas műsorral jelentkezett este a Nacon, a kiadó tizenhét játékát vonultatta fel, amelyek közül öt újonnan mutatkozott be. Lássuk, mi minden történt!
1657087200

A Nacon is tart egy bemutatót holnap

A Gollam-játék és az új Test Drive Unlimited is képviselteti majd magát a holnap este esedékes Nacon Connecten.
1652885880

Jövőre csúszik, és kihagyja az előző konzolgenerációt az új Test Drive Unlimited

A jelek szerint nem halad túl gördülékenyen az új Test Drive Unlimited fejlesztése, a készítők ugyanis a minap bejelentették, hogy jövőre csúszik a játék megjelenése, és ezzel együtt kihagyja az előző generációs konzolokat is.
1625637600

Gollamtól a Robotzsaruig - műsorozott a Nacon

Tegnap este a Nacon is jelentkezett egy streammel, ahol felsorakoztatta az újdonságait: The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, Test Drive Unlimited, Robotzsaru és más finomságok szerepeltek a műsorban. Összefoglalónk.