Új pályaszerkesztő és szupererők érkeznek a Fall Guys-ba

  • Írta: osan
  • 2024. március 2.
  • Videó
Link másolása
A legújabb „Survival” frissítés egy rég várt pályaszerkesztő funkciót hoz el a játékba, illetve érkeznek új felvehető szupererők is, mint a láthatatlanság, sőt a divat szerelmesei sem fognak csalódni, eddig még nem látott kosztümök is kerülnek a játékba.

A Fall Guys nagy népszerűségnek örvend, ez lehet a free-to-play jellege miatt vagy egyszerűen csak a gyors és addiktív játékmenete miatt. Igazából mindegy is, hiszen az számít, hogy nagy játékosbázis található még mindig a játékban és a játékosokat, minket, nem hagynak tartalom nélkül a fejlesztők.

A legújabb frissítés március 5-én érkezik és a „Túlélés” nevet viseli, benne egy rég várt lehetőséget is kapunk: a pályaszerkesztőben végre csinálhatunk túlélős pályákat is. Alapvetően a játékban 2 fajta pálya van; a versenyre kihegyezett akadálypályák és a vérre menő túlélés pályák. Eddig, ha mi magunk szerettünk volna pályát kreálni csak a versenyre fókuszáló opcióhoz nyúlhattunk, most viszont az új frissítés ezt megváltoztatja.

Eltűnő hatszögletűlapok, eliminációs zónák, individuális kezdőpontok, túlélős körök, „Blast Balls” és a vulkános háttér is elérhető lesz már a kreatív pályakészítőben, sőt akár kedvelhetjük vagy le is húzhatjuk majd a más játékosok által készített pályákat.

Új felvehető szupererők is érkeznek majd, szám szerint 2. A láthatatlanság úgy hiszem nem szorul további magyarázatra, azonban a „Party Crasher” már érdekesebb. Az utóbbival ugyanis robbanó rinocéroszokat lövöldözhetünk majd ki egy egyenes vonalban és vagy pár másodperc elteltével detonál, vagy ha túl közel kerül egy másik játékoshoz.

Természetesen ruhák is érkeznek majd a frissítéssel. A teljes blogposztot a játék hivatalos oldalán tudjátok elolvasni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...