Új információk szivárogtak ki az Assassin’s Creed: Redről

  • Írta: osan
  • 2024. március 2.
  • Pletyka
Link másolása
A legkésőbb 2025 márciusában érkező Assassin’s Creed-játékról új információk derültek ki az Insider Gaming exkluzív riportjából. Szerintük a harcrendszer és a bázisépítés is különbözni fog a Valhallában látottaktól.

Mint az már kiderült a Ubisoft legutóbbi pénzügyi jelentéséből, a Codename Red munkanéven készülő Assassin’s Creed-játék valamikor 2025 márciusa előtt megjelenhet. Ez idáig is sok információ már napvilágot látott a készülő projektről; két főhőse lesz a játéknak, közülük az egyik Yasuke lesz az afrikai származású szamuráj, kinek legendája jól ismert. A játékmenetről is megtudhattunk pár érdekességet, mint azt, hogy új lehetőségekkel szeretnének emelni a lopakodás színvonalán, így akár hason fekve a fűben és kúszhatunk, jobban kihasználhatjuk a sötét, rosszul bevilágított terepet, sőt mi magunk is létrehozhatjuk ezeket egy-egy fáklya vagy fényforrás kiiktatásával.

A harcrendszer is kap majd némi ráncfelvarrást, az NPC-k jobb védekezési mechanizmussal fognak rendelkezni, őket akár magunk mellé is állíthatjuk, hogy a későbbiekben kémként funkcionáljanak, de a mostani Insider Gaming riportból az is kiderült, hogy sokkal véresebb lesz a játék, mint az eddigi Assassin’s Creed-részek és szemtanúi lehetünk majd több lefejezésnek és vérfröccsenésnek is.

A bázisépítés is visszatér a Valhallából, azonban sokkal több személyre szabási lehetőséggel. Elméletileg az Insider Gaming birtokában lévő felvétel – amit nem közöltek jogi problémák végett – jól mutatja, hogy a „Hideout” névre keresztelt bázisunkban mi magunk dönthetjük majd el, hogy egyes épületek hova kerüljenek (a Valhallában ugye előre meghatározott helyek voltak) és magukat az épületeket megváltoztathatjuk a tetőstílustól kezdve egészen belsőépítészeti döntésekig.

A fentiek összessége egyelőre csak pletykaszinten kezelendő, hiszen a Ubisoft még semmilyen hivatalos információt nem osztott meg a nagyközönséggel.

5.
5.
delphijos
#4: Na, totál egyetértünk. A Far Cry-t is “divat” szidni, mégis nagyon sokan szeretik, amit ígér azt hozza. Lehet nem mindenkinek ez kell, de ez minden játékra igaz. Amúgy az első rész pont hogy elég gyengus, nemhogy korszakalkotó, csoda hogy franchise lett belőle. Szerintem a Mirage is egész kellemes, csak nem “klasszikus” AC-nek kellett volna hirdetni,mert nem az. Ami igazán unalmas ez az “ugyanaz átskinezve” szöveg.
4.
4.
crytek
#3: Amíg + milliós eladásokat produkálnak minek erőltessenek bármit..Ott lesz az Star Wars is..bárkivel fogadok bármibe hogy az is azt fogja kapni ,hogy jaj de szar az is csak egy átskinezett fc vagy ac...szóval bármit csinálnak alapból beskatulyázzák őket..avatarra is ezt mondják sokan.
3.
3.
Merőkanál
Nagyon durva ez az Ubiszoft 17 éve nyomják lefelé a játékosok. torkán szinte ugyan azt a játékot csak átskinezve ....Ezek semmi újat nem tudnak kitalálni ? ? ? El kéne már engedni ezt az Assasinst a fenébe . az első része 2007 Ben korszakalkotó volt de valaki szóljon nekik , hogy 2024 van
2.
2.
Hoki György
#1: A Valhalla relevánsabb, valószínűleg (100% kb) hogy ugyanaz a motor, és ahogy az Ubit ismerjük, kb ugyanaz lesz maga a játék is (elég csak az Orgins-Odessey-Valhalla trióra nézni).
1.
1.
Animejetix
Hogy jön ide a Valhalla? Ennyi erővel a Black Flaghez is lehetne hasonlítani...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...