20 percig pörög a No Rest for the Wicked

  • Írta: szlav
  • 2024. március 2.
  • Videó
Link másolása
Az Ori-játékok készítői egy jókora, bő húszperces előadást szenteltek a legújabb izgalmas projektjüknek. Lássuk, milyen lesz a jóval sötétebb tónusú No Rest for the Wicked!

A Moon Studios, vagyis Ori-játékok készítői egészen új fába vágták a fejszéjüket. A No Rest for the Wicked egy sötét hangulatú, soulslike-elemekkel tarkított akció-RPG, vagyis nagyjából olyan messze áll a színes-varázslatos metroidvaniától, amennyire csak lehet. Habár a Diablo és a Path of Exile darálására nem érdemes számítanunk, a vér itt is folyni fog bőven, a harci mechanikák azonban jóval nagyobb figyelmet és óvatosságot követelnek majd a játékostól.

Mindezt, a pálya- és látványtervezést, az átfogó hangulatot, illetve a játék főbb rendszereit is bemutatja az a bő húszperces bemutató, amellyel tegnap előállt a Moon Studios csapata. Habár eredetileg az idei év első negyedében számítottunk a megjelenésre, azt nemrég némileg eltolták a készítők. Fix dátumot most sem kaptunk, a PC-s Early Access-periódus azonban április 18-án veszi kezdetét a Steamen.

1.
1.
Ganzer
Nagyon bejön a cucc, várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...