Hiánypótoló versenyjáték lesz az Endurance Motorsport Series

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre a hosszútávú autóversenyek szerelmesei is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a Nacon bejelentette az Endurance Motorsport Series-t, amelyben csak az igazán kitartó és jó stratégiai döntéseket hozó játékosoknak terem majd babér.

A Nacon és a KT Racing manapság nagyon elfoglalt, hiszen az új Test Drive mellett az MXGP új részét is nekik köszönhetjük, ám az autósport szerelmesei sem maradtak parlagon a legutóbbi livestream során. Ezúttal a hosszútávú pályaversenyek rajongói lesznek elkényeztetve, az Endurance Motorsport Series más címekre nem igazán jellemző játékmenettel bír.

Mivel habozásra nincs idő, döntéseinket és versenystratégiánkat az aktuális eseményekhez (ütközések, időjárás) kell igazítanunk, itt nem elég pusztán jól vezetni. Meg kell találnunk az egyensúlyt a gyorsaság és a következetesség között, mert csak úgy lehet miénk a győzelem.

Nem csupán a versenyek időtartama támaszt elénk kihívást, több osztályban is jeleskedhetünk, beleérve a legnagyobb gyártók Hypercarjait, az LMP2-t, és a GT-osztályt is.

A stúdió kifejezetten a motorsport-szimulációhoz fejlesztette a KT Engine-t, amely valósághű élményt kínál, és hűen reprodukálja a világ legendás pályáit. Csupán egy nyúlfarknyi előzetest kaptunk a bejelentés mellé. A Endurance Motorsport Series 2025 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...