The Last of Us - újabb négy szereplőről hullt le a lepel

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Már tudjuk, ki játssza Manny-t, Nora-t, Melt és Owent a The Last of Us-sorozat második évadában, elvégre az HBO újabb színészeket erősített meg. A forgatás javában zajlik, a premier pedig jövőre esedékes.

A Variety értesülései szerint az HBO újabb négy szereplőt szerződtetett a TV-sorozat második évadához. A főbb szereplők mellett a másodhegedűsöket is ismert színészek alakítják, akik korábbi munkáik alapján rendkívül tehetségesek. Kérdés persze, hogy a The Last of Us: Part II-ben ismert fizimiskájukhoz mennyire igazodnak majd a hús-vér szereplők.

Már biztos, hogy Danny Ramirez (Top Gun: Maverick, The Falcon and the Winter Soldier) Mannyt alakítja majd, aki egy hűséges katona, akit régi sebek fájdalmai gyötörnek, miközben attól fél, hogy cserben hagyja barátait, amikor a legnagyobb szükségük van rá.

Tati Gabrielle (You, Chilling Adventures of Sabrina) Nora szerepét ölti magára. A hölgy egy katonaorvos, aki azért küzd, hogy megbékéljen múltja bűneivel. Mel pedig egy fiatal orvos, akinek az életmentés iránti elkötelezettségét a háború próbára teszi - őt Ariela Barer (How to Blow Up a Pipeline, Runaways) kelti életre.

Végül, Spencer Lord (Riverdale, Family Law) is csatlakozott a színészgárdához, aki pedig Owent, egy harcos testében rekedt szelíd lelket alakít, ráadásul olyan ellenséggel kell harcolnia, akit nem hajlandó gyűlölni.

Ezek a kis leírások bizonyára sokat mondanak a játékot jól ismerőknek, izgalmas lesz látni, hogy az HBO hogyan ugorja meg az elvárásainkat. Ez majd 2025-ben, a második etap premierjekor ki fog derülni.

6.
6.
sumblinker
1: De hogy fogja az a lófejű alakítani a kamasz Ellie-t? Elképzelni nem tudom.
5.
5.
zoli12i
#4: Neked jó szórakozást kívánok, ehhez a mesterműhöz. Bár feleslegesen arcoskodsz, hisz lehet véleményem erről a fosról. Mivel vártam és néztem a sorozatot (valameddig) és megvan mindkét játék.
4.
4.
silkgoat
#3: Akkor szerencsere annyit ert a hozzaszolasod mint a fing a szelben :D
3.
3.
zoli12i
#2: Agyfaszt is kapnék...
2.
2.
silkgoat
#1: Meg szerencse hogy egyetlen reszt sem kotelezo vegignezned. :D
1.
1.
zoli12i
Ezek az arcok mellett Bella R. még nevetségesebb lesz xd
Röhej...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...