A stratégiai Star Wars-játék még mindig készül

  • Írta: osan
  • 2024. március 4.
  • Hír
Link másolása
Jogos félelmet hessegettek el a Bit Reactor munkatársai egy X-posztjukkal, hiszen a múlt heti mészárlás után, ami iparszerte többszáz ember munkájába került és a Mandalorian-játékot is elkaszálták, felmerülhetett a kérdés, hogy: vajon mi van a másik Star Wars-projekttel?

Az elbocsájtási hullám múlt héten az Electronic Arts stúdióit érte el, így a Respawn Entertainmentet is. Ugyan az kiderült, hogy a következő Star Wars Jedi-játék nincs veszélyben és be fog fejeződni a trilógia, de az épphogy leleplezett Mandalorian-játéknak búcsút inthettünk. Azonban a Respawn közreműködésével készül egy harmadik Star Wars-projekt is, egy egyelőre még cím nélküli stratégiai játék.

A Respawn és a Bit Reactor munkáját szerencsére a jelek szerint nem érte el a kasza – derül ki az utóbbi cég X-posztjából:

...keményen dolgozunk ugyanúgy és a játékunkat nem befolyásolják a múlt heti történések.

Valószínűleg eléggé előrehaladott állapotban lehet a projekt, ha nem kukázták, azonban a játék leleplezése még várat magára. A poszt alatti kommentben ugyan erre is kitér a Bit Reactor, de csupán annyit tudunk meg, hogy „amint kész van” mi is meglátjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...