Ennyi példányban kelt el eddig a The Texas Chain Saw Massacre

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 4.
  • Biznisz
Link másolása
Nem tartozott 2023 legnagyobb megjelenései közé a The Texas Chain Saw Massacre, mégis sokan kíváncsiak voltak az eredeti horrorfilm hangulatát kisujjból hozó horrorjátékra. A Gun Interactive szerint 1,1 millió példányban kelt el.

A rajongók egy emberként vetették rá magukat a The Texas Chain Saw Massacre-re, amely bőven hozta a kötelezőt az aszimmetrikus horrorjátékok műfajában. A megjelenése óta eltelt időben 1,1 millió kópia talált gazdára belőle világszerte minden platformon - tudtuk meg a Gun Interactive helyzetjelentéséből az X-en.

A többjátékos anyag összesen 5,6 millió játékost vonzott, nyilván jót tett neki, hogy egyből bekerült a Game Pass katalógusába, hiszen csak a Microsoft szolgáltatása 4,5 millió játékost adott hozzá a teljes számhoz.

Szóval tavaly szeptember óta további 1,6 millióval bővült a játékosszám, így bizony megéri további tartalmakat gyártani hozzá. Tesztünkben 7,5 pontra értékeltük a játékot, melynek nagy erénye, hogy hűen visszaadja az eredeti film hangulatát, és bizony tud feszültséget teremteni ha az áldozatok szerepében játszol.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...