A héten visszatér az Xbox Partner Preview

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 4.
  • Rendezvény
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy ezen a héten szerdán lesz a következő Xbox Partner Preview. A 30 perces közvetítés során a harmadik féltől származó játékok lesznek porondon "sallangok nélkül". Pár konkrét játékról már lehullt a lepel.

Hamarosan még több részlet lát napvilágot az Xbox közeljövőben megjelenő third party játékkínálatáról, hiszen március 6-án, magyar idő szerint este 19 órakor közvetítik élőben a soron következő Xbox Partner Preview-t.

A videóbemutató 30 perces lesz - tudtuk meg Xbox Wire legfrissebb bejegyzéséből. Számos előzetesnek és gameplay bemutatónak és fejlesztői kulisszatitkoknak örülhetünk az ígéreteken szerin, több mint egy tucat új látnivalóval készülnek nekünk. Gyorsan, egymást követik a címek, sallangok nélkül, és talán a Game Pass-szel kapcsolatos új hírekre is fény derül.

Ami már biztos résztvevő lesz az az EA metroidvaniája, a Tales of Kenzera: Zau, de újra mozog majd a Capcom-féle Path of the Goddess, de vehetünk egy újabb pillantást a Nexon akció-RPG-jére, a The First Berserker: Khazanra is, amit még a decemberi The Game Awardson jelentettek be.

Az eseményt élőben követhetitek a hivatalos YouTube-csatornán és a Twitch-en, de nálunk is, így tutira nem maradsz le semmiről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...