Nyakunkon a Synduality: Echo of Ada zárt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A Bandai Namco mechás kivonásos shootere hamarosan játszható formába került. Március 28-tól három napon át tart majd a Synduality: Echo of Ada zárt bétatesztje, amire már jelentkezhettek. Kóstolóként csekkold az új előzetest!

A játék még 2022 szeptemberében mutatkozott be a State of Play-en, ám addig nagy csend honolt a mechás extraction shooter felől. A Synduality: Echo of Ada  2222-ben, egy disztópikus jövőben játszódik, amikor a világ már romokban hever az Újhold Könnyei nevezetű jelenség után. Az emberiség megmaradt tagjai Amasiában élnek, a túléléshez ritka erőforrások szükségesek, ilyenek az AO-kristályok is.

Az összegyűjtésükhöz driftereket küldenek ki - ezek lennénk mi -, akik egy cuki mecha segítségével harcolhatnak a veszélyes vidéken - igen ám, de a többi játékos ezt nem nézi jó szemmel. Szerencsére van egy AI-társunk, Magus is, aki folyton hasznos útmutatásokat ad nekünk.

PvEvP címként a játékosok tehát a vadonban akaszthatják össze a bajuszt egymással, de akár szövetségbe is léphetnek. A zárt bétában már a craftolás és kereskedelem is működni fog, korlátozott számban vállalhatunk megbízásokat, illetve magunk és Magus testreszabása is működni fog. A próba március 28. és április 1. között zajlik majd a Steamen, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. Itt regisztrálhattok rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...