Ez történt a tegnapi State of Playen

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Eseménydús volt a tegnapi State of Play, számos bejelentéssel és előzetessel érkezett a Sony a műsorra. Most összeszedtük a legfontosabb híreket egy helyre nektek.

Habár csak bő 20 percet vett igénybe a Sony tegnapi State of Play-adása, így is rengeteg bejelentéssel és hírrel tudott szolgálni a játékosok számára. Arról már beszámoltunk, hogy a God of War: Ragnarök új előzetest kapott, most pedig nézzük a többi bejelentést!

Tekken 8

Bemutatták a Tekken 8-at. A verekedős játéksorozat következő felvonása kizárólag PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re érkezik majd, a videóban pedig egy hangulatos gameplay- és CGI-egyveleget tekinthetünk meg Kazuya Mishima és Jin Kazama főszereplésével.

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition

Újabb PS VR2-játékot lepleztek le, ezúttal egy Star Wars-cím felújított változatáról, a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Editionről van szó. Az ILMxLAB csapatának fejlesztése jövőre érkezik majd, addig is nézzünk bele, hogyan sikerült a felújítás!


Demeo

A következő PS VR2-játék, amit bemutattak, egy érdekes koncepcióra épül: egy ötletes táblajátékról van szó, amely remekül kihasználja a VR nyújtotta lehetőségeket. Megjelenési dátumot ugyan nem kaptunk hozzá, de egy hangulatos gameplay videót igen.

 

Like a Dragon: Ishin!

Végre nyugatra is eljut a Like a Dragon: Ishin! - méghozzá felújított formában. A spin-off szakít a klasszikus Yakuza-epizódok játékmenetével és karaktereivel, az 1860-as évekbe kalauzolja el a játékosokat, ahol egy szamuráj bőrébe bújva harcolhatunk az ellenségeinkkel. Azért igyekszik megragadni a Yakuza-sorozat szellemiségét, így erős karakterdrámát és látványos harcokat ígér a Like a Dragon: Ishin!, mely 2023 februárjában jelenik majd meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hogwarts Legacy

Újabb előzetesen a jövő év egyik legjobban várt játéka, a Hogwarts Legacy. Ezúttal a PlayStation-exkluzív küldetésre vethetünk pár pillantást, melyben a kísértetjárta Roxmorts faluját fedezhetjük fel.

Pacific Drive

Egy egész különleges játékot is lelepleztek a műsor alatt, mégpedig a Pacific Drive-ot. Egy horrorelemekkel átitatott élményt nyújtó FPS-ről van szó, mely 2023-ban fog érkezni, kizárólag PlayStation 5-re és PC-re.


PlayStation Stars

Újabb részletek derültek ki a Sony korábban már bejelentett hűségprogramjáról, a PlayStation Starsról. A videóban látható néhány darab a digitális gyűjthető tárgyak közül, valamint azt is megtudhattuk, hogy Ázsiában és néhány más régióban idén szeptember végén indul a rendszer, Amerikában és Európában pedig egy héttel később.

Synduality

Egy másik japán játékot is lelepleztek a tegnapi State of Playen: ez a Synduality. A fejlesztésben Amasia posztapokaliptikus világát kell felfedeznünk Magussal, a hűséges AI-társunkkal, miközben egy mechet irányítva vesszük fel a harcot a gonosz erőkkel. A Synduality kizárólag PlayStation 5-re, Xbox Series X/S konzolokra és PC-re érkezik.

Stellar Blade

A következő japán játék a korábban Project EVE-ként bejelentett Stellar Blade volt. Egy látványos hack & slashről van szó, amelynek a konzolos változata PlayStation 5-exkluzív lesz. A látványos gameplay jeleneteket és sztoriátvezetőket is tartalmazó előzetesét lentebb tekinthetitek meg.

Rise of the Ronin

A Team Ninja csapatán új játékát, a Rise of the Ronint is a tegnapi State of Playen leplezték le. A cím az 1860-as évek feudális Japán Birodalmába kalauzolja el a játékosokat, a Team Ninja fejlesztéseihez méltó, kihívásokkal teli játékmenet mellett. A Rise of the Ronin 2024-ben érkezik, és konzolokon PlayStation 5-exkluzív lesz.

God of War: Ragnarök festésű DualSense kontroller

Végezetül pedig egy God of War: Ragnarök mintájú DualSense kontrollert is bejelentettek tegnap este, mely a játékkal egy időben, november 9-én kerül majd a boltok polcaira.


11.
11.
tupaccc
2. már javították.

Viszont ha nagyon szőrszál hasogató akar lenni az ember: "CGI egyveleget tekinthetünk meg Misima és Jin között"

Az egyrészt Mishima és nem Misima, másrészt vezetéknév, tehát helyesen harc Jin és Kazuya között lenne... :)
7.
7.
zoli12i
#6: És persze mindezt ilyen kedves bújtatott stílusban. Na keressél valami Game Pass hírt inkább.
6.
6.
crytek
#5: Te vagy az aki vergődsz itt. Írtam hibás a cikk, erre idejöttél kötözködni
5.
5.
zoli12i
#4: Menj inkább szépen játszani a sterimó meg a főző szimulátorral. De állítólag kenyér szimulátor is van. Na kb. ezek lennének a te szintjeid, amennyi pénzt szánsz játékokra. Úgyhogy ne itt ronts a levegőt, itt minőségi gamekről van szó, senki nem kíváncsi a szenvedésedre...
4.
4.
crytek
#3: Hülyeségeket nem nagyon szoktam írni. A sony címek + game pass meg kizárt dolog. 100ftos game passról meg sose volt szó. De na azért te is megprobáltad...
3.
3.
zoli12i
#2: Valami olyan szánalmas kommentet vártam volna tőled inkább, hogy mikor jönnek már ezek a címek havi 100 forintért a Game Passbe :/
2.
2.
crytek
Sok címnél mi az hogy kizárolag ps5 mikor pcre is jön sok cím? Tekken 8 pl xboxra is. Valamit javítani kéne mert félrevezető. Szépen mindennél le van írva mi mire jön erre csak ps5.. Tudom nyomatni kell a sonyt de ne ilyen látványosan.
1.
1.
zoli12i
A VR játékokat leszámítva ez most nagyon jó State volt. Ez a Ronin nagy meglepetés volt számomra. Tuti vétel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...