Remastert kaphat a Gravity Rush 2

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 5.
  • Pletyka
Link másolása
A felújításon túl pedig nem kizárt, hogy PC-s megjelenést is kap a PlayStation néhai Japan Studiojának egyik legegyedibb játéka, bár hivatalos megerősítést egyelőre egyik állítás sem nyert.

Egy újabb PlayStation-játékkal kapcsolatban rebbent fel a hír, miszerint PC-re látogatna, azonban egyértelműen kellemes meglepetés, hogy nem a sokak által régóta várt Ghost of Tsushima vagy Bloodborne a jelenlegi pletyka alanya, hanem a Gravity Rush 2. Az egykori Japan Studio játéka ráadásul nem is akárhogy lenne átültetve PC-re.

A Team Alua moddercsapat hírei szerint ugyanis fejlesztés alatt áll a játék PlayStation 5-ös verziója is, ami gyakorlatilag egy remaster lenne. A felújított látvány mellett természetesen a konzol minden más előnyét is élvezné a játék, a rövid töltési időtől kezdve a DualSense kontroller támogatásáig. Ha pedig hozzá vesszük, hogy a gravitáció manipulálására építő akció-kaland játékmenet még fluidabb lenne a stabil 60 fps-sel, kifejezetten izgalmas a remaster lehetősége.

Persze, csak ha valóban készülőben van. Ugyanis sem a felújítást, sem pedig a PC-port érkezését nem erősítették meg hivatalos források. A Gravity Rush 2 még 2017-ben jelent meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...