Gravity Rush 2 PS4

Folytatást kapott a PlayStation Vita kínálatának egyik legjobb játéka, a Gravity Rush.
Típus:

Megkegyelmeztek a Gravity Rush 2-rajongóknak

Az eredeti tervek szerint a Sony a jövő héten lőtte volna le a Gravity Rush 2 szervereit, egy kicsi, de annál hangosabb rajongói közösség hatására azonban fél évvel később húzzák csak ki a dugót a játék online részéből.

Gravity Rush 2 teszt

A gravitációnak fittyet hányó hősnőnk, Kat elvesztette képességeit, ráadásul egy teljesen új városban kell megtanulnia mindent. Jirga Para Lhao lakói azonban örülnek az új jövevénynek, tennivaló szép számmal akad.

Brit toplista: még mindig vezet a GTA V

Továbbra is a Grand Theft Auto V vezeti a brit játékeladási toplistát, az elmúlt hét újoncai kicsit sem tudták megszorongatni az élbolyban bérelt hellyel rendelkező nagyágyúkat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Eddig volt idő pihenésre, a héten elkezdenek potyogni a játékmegjelenések. Kapásból egy PS4-exkluzívval indítjuk a hetet, de a Nintendo 3DS-tulajoknak is jut egy kis nyalánkság a következő napokra.

Gravity Rush 2 - Gravity Cat akcióba lép

Úgy néz ki, nemcsak a Ubisoft jött rá, hogy egy aranyos macskával bármit el lehet adni. A Sony szintén egy cuki cicát helyezett a középpontba a játékot népszerűsítő élőszereplős kedvcsinálóban.

Így kezdődik a Gravity Rush 2

Igaz, hamarosan megjelenik a Gravity Rush 2, de aki nem tud várni addig, az most megnézheti a játék első 15 percét. A GameSpot jóvoltából negyedórányi játékmenetet is kaptunk.

Nézd meg a Gravity Rush animációs filmet!

Ahogy a Sony megígérte, karácsonykor élesedett a YouTube-on a Gravity Rush anime első két epizódja, melyek lényegében a második videojáték előzményeit mesélik el. Rajongóknak kötelező végigülni!

Ma érkezik a Gravity Rush 2 demója

A Sony karácsonyi ajándéka a Gravity Rush 2 kipróbálható változata, amit mától tölthetünk le a PlayStation Store-ból. A demóba a veteránok egyből belerázódnak majd, de az újoncokat sem hagyják cserben a készítők.

Ingyenes DLC-t kap a Gravity Rush 2

Még meg sem jelent a Gravity Rush második része, a fejlesztők azonban már bejelentették az első DLC-t. Aggodalomra semmi ok, a kiegészítő ingyenes lesz, így a megjelenés után bárki letöltheti.

Elkészült a Gravity Rush 2

Aranylemezre került a Gravity Rush 2, azaz gyakorlatilag elkészült a játék és már csak a sokszorosítás van hátra. A megjelenésre azonban még várni kell, hiszen csak jövő év elején érkezik meg.