Itt nézheted vissza a márciusi Xbox Partner Preview-t!

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma este 19 órától a külső fejlesztők játékai kapják a főszerepet az Xbox Partner Preview-ban, amit persze nálunk is élőben követhetted a kattintás után. 30 perces műsor várható az EA, a Capcom és a Nexon címeiről többek között.

A közeljövő third party játékai kerülnek terítékre a ma esti közvetítésben, amely nem lesz hosszú, alig félórás bemutató várható friss trailerekkel, gameplay videókkal és fejlesztői kulisszatitkokkal. A Microsoft több mint egy tucat előzetest vonultat fel - sorban egymás után, sallangok nélkül, ahogy azt már megszokhattuk.

Mit várunk a mai Xbox Partner Preview-tól? Már biztosan itt lesz a Tales of Kenzera: Zau, láthatunk új gameplay-t a Capcom-féle Path of the Goddessről, és egy újabb pillantást vehetünk a Nexon akció-RPG-jére, a brutálisan kinéző The First Berserker: Khazanra.

A közvetítés 19 órától indul, és a lenti videóablakban ti is követhetitek élőben. A fontosabb bejelentésekről egytől-egyig be fogunk számolni, ha bármi kétségetek támadt volna.

2.
2.
Doomsayer
Nagyon jó műsor volt, nagyon jó játékokkal és szinte mindegyiket szívesen játszanám. Ráadásul abból a szempontból, hogy a fele bejövős játék a game pass-ben nyit, még azt is mondhatjuk, hogy (ismétlem: ilyen szempontból) nem volt még ilyen jó gamernek lenni. Nem azt mondom, hogy automatikusan mindegyiket meg is venném, ami tetszik, de évi 1-2 ilyen játék már fedezi a GP árát. De ezek mostanában nem évi 1-2 ilyen játékot tolnak, hanem havi 1-2-t.

Amúgy az első cucc, az a Salma Hayek-es AC klón is jópofa és figyeld meg, hogy jobban fogják fogadni a varázslást és teleportolós öldöklést egy új cím alatt (amire nem emlékszem), mint ugyan ezt az agyoncsépelt Assassin's Creed címen.
1.
1.
Robilluma
Khazan, az első berserker már a PS showcase-en is bitang tetszett. Itt meg aztán még jobban.
Emellett az utolsó játék, a Kunitsu-Gami is kívácsnivá tett. Olyan mint egy action-tower defense játék, Capcom stílusban :DDD . Érdekes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...