2025-ben érkezik a The Sinking City 2

  • Írta: sirdani
  • 2024. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2022-es orosz invázió miatt a Frogwares csapata némileg megcsúszott a fejlesztési munkálatokkal, ám a mai napon végre lerántották a leplet a túlélőhorror zsáner felé kacsingató folytatásról!

A nagy sikerű első rész után a folytatás is az 1920-as évek USA-jába fog visszarepíteni minket, a legendás Arkham városába, melynek utcáit a járvány módjára terjedő áradásnak köszönhetően vízi hullák, rémisztő lidércek, és rothadó Eldritch szörnyek lepik el. Ó, és a város felejthetetlen környezetéről a háttérben tornyosuló, kilométer magas Cthulhu fog gondoskodni!

Az új epizódban az ígéretek szerint visszatérnek a nyomozós feladványok, ám a főszerepet ezúttal a túlélőhorror elemek kapják majd, ebből kifolyólag pedig a játék világa is csak részben lesz open world, a korábbinál sokkal fontosabb szerepet kap az inventory menedzselése, illetve az atmoszféra is még baljósabb és sötétebb formát fog ölteni. A játék grafikájára pedig valószínűleg nem lesz panasz, a csapat ugyanis ezúttal az Unreal Engine 5-öt fogja bevetni a siker érdekében.

A The Sinking City 2 a tervek szerint 2025-ben fog érkezni PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
Ghabor76
Hát ez elég meglepő bejelentés. Az előző rész tényleg nem lett nagy szám, viszont ez a kis bemutató nagyon hangulatos lett. Evil Within beütése van. Reméljük tanultak sokat az első rész hibáiból és kapunk egy méltóbb Lovcraft-os játékot.
1.
1.
crytek
"a nagy sikerű" az igen most olvasom erről a gameről először ezt.

Linkeljétek már légyszíves bármelyik cikket amiben mondjuk 1 millás eladást értek el vagy bármit ami csak egy szikrányi jelét mutatja hogy ez valaha siker lett! Tényleg érdekel!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...