A második Prey meglepetés!

  • Írta: Mast3rmind
  • 2007. augusztus 14.
  • Letöltés
Link másolása
Ha még emlékeztek a tavalyi meglepetésre, akkor idén sem kell csalódnotok, habár most inkább a konzol tulajoknak kedvezünk.
"Nem értetted a játékot vagy netán sokkal jobban örülnél, ha tudnád Tommy mit nyög be, mikor szétloccsant egy szörnyet? Vagy esetleg a magyar életérzés hiányzik a játékból?"

Ugrás a galériához

Idéztem magam a 2006.07.17.-es hírből, melyben bejelentettem, hogy a Gamehunter Team fordító csapatával sikeresen lefordítottuk a 3D Realms új gyöngyszemét a Prey című játékot. Nagy örömömre a fordítást, azóta több ezren tölötték le.

A gratuláció most mégse nekem szól, hiszen egy lelkes konzol játékos és programozó fenegyerek: Xman. Rávette magát és hosszú hónapok árán, de megoldotta, hogy fordításunk, mostantól XBOX360 konzolokon is fusson. Így, igaz pár bonyolultabb művelet elvégzése után, mindenki képes lesz konzoljára magyar feliratokat varázsolni.

Tehát nincs más dolgotok hátra Xbox tulajok, hogy beizzítsátok gépeiteket és szembe szálljatok az idegenekkel egy jó kis FPS küzdelemben!
6.
6.
molric
Nemtudom, hogy ez a magyarítás milyen, de én nemrég olyat töltöttem le, ami grafikai magyarítást is tartalmaz, tehát pl. a falra firkált szövegek is magyarok. Szerintem jó, de mindenki maga dönti el, hogy mit szeret és mit nem. Az angol szövegekből és is sokat megértek, de én magyarítással is szeretem.
5.
5.
zaz
gondolom ez csak warez megoldással megy...
4.
4.
Glek
Jah, egyet értek az előttem szólókkal. Szerencsére már eléggé vágom az angolt, szal sokmindent megértek, de azért van pár olyan játék amit perfekt angoltudás vagy magyarítás nélkül hülyeség elkezdeni, legutóbb a Da Vinci kóddal voltam így. Meg tényleg sokan vannak úgy hogy asse tudják mi a rák az az angol... :)
3.
3.
Sogi
attol fugg mien a magyarositas. vannak borzasztoak, meg vannak amik felig vannak kesz... na az ijeneket en is ugy ruhellem mint a sz*rt. de ha 1 magyaritas korrekten kesz van, es telleg joh, na az ojan johet:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...