Prey

Természetfeletti erők, űrlények, indiánok... mindez a 2005-ös E3 legjobb FPS-ében, a Prey-ben!

Kitálalt a Prey direktora: a Bethesda erőltette a lopott cím használatát

Az Arkane Studios egykori fejese és a 2017-es Prey játékigazgatója elárulta, hogy milyen gusztustalannak találta, amikor a Bethesda rákényszerítette őket egy korábbi, ismert cím használatára.

Bezárt a Human Head, a csapat a Bethesdához ment

Tegnap jelent meg a nagy múltú Human Head Studios legújabb és egyben utolsó játéka, a Rune II. A csapat az imént bejelentette, hogy lehúzza a rolót, a fejlesztőket a Bethesda karolta fel.

Egy percig mozog a törölt Prey 2

A Human Head Studios fejlesztésében készült második Preyt meglehetősen hosszas huzavona után érte utol a végzete, mígnem négy évvel ezelőtt hivatalosan is törölték a projektet. Kár, mert elég dögösen nézett ki.

Megérkezett a Prey gépigénye

Miközben a konzolosok a demót próbálgathatják, a PC-sek a gépigénnyel vigasztalódhatnak: kiderült, hogy milyen vas kell a Prey-hez, valamint a beállítási lehetőségekről is mesélt a Bethesda.

E3 2015: A Human Head a tengerre megy

A Shinra Prototype Accelerator Program részeként készíti új játékát a Prey fejlesztője. A címét még nem tudjuk, de azt már igen, hogy egy tengeri hadviselésre koncentráló multis alkotás lesz kalózokkal és tengeri szörnyekkel.

Nyilvánossá válik a Doom 3 forráskódja

A QuakeCon egyik legérdekesebb bejelentése volt, mikor John Carmack a nyitóbeszéde alatt megemlítette: az év végén nyilvánossá teszi a Doom 3 forráskódját. Persze mindez nem feltétlenül a játék miatt fontos, inkább az alatta futó motor, az id Tech 4 számít: ez hajtja majd például a Prey 2-t is.

A Zenimax médiacsoport megkapta a Prey jogait

A Prey végigjátszása után megjelent üzenet óta tudjuk, hogy Tommy kalandja egyszer folytatódik majd. Az évek során nem sok előrelépés volt - egészen eddig!

iPhone-on is tiszteletét teszi a Prey

A PC, a Mac és az X360 után iPhone-on tiszteletét teszi a népszerű Prey. Az FPS átiratát a MachineWorks fejleszti, megjelenésére pedig néhány héten belül számíthatunk.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

A második Prey meglepetés!

Ha még emlékeztek a tavalyi meglepetésre, akkor idén sem kell csalódnotok, habár most inkább a konzol tulajoknak kedvezünk.