23 percig mozog a Gray Zone Warfare

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 13.
  • Videó
Link másolása
A Madfinger csapata végre hosszabban is bemutatta a közelgő militarista szimulátorának nyers játékmenetét. Négy, erősen felfegyverzett katonát irányítunk társainkkal, akik sebészi pontossággal szedik le az ellenséges harcosokat.

Lamang dzsungelében milicista csapatok terrorizálják a lakosságot, négyfős csapatunkkal az lesz a feladatunk, hogy egy előre meghatározott helyről fontos dokumentumokat szerezzünk meg a hírszerzés számára. Majd ahogy jöttünk, úgy távozzunk. Azonban nem ilyen egyszerű a helyzet a gyakorlatban, a Rat's Nest küldetés megmutatja a Gray Zone Warfare sava-borsát.

A Madfinger az IGN-nek mutatta meg az Unreal Engine 5-tel hajtott shooter nyers játékmenetét. Az akció során egy Little Bird helikopterbe szállunk, alacsonyan repülve az épületek fölött. Lombos környezetben megfontoltan haladunk előre és kíméletlen precizitással végezzük ki az ellenséget. Számos előőrsöt is falut kell megtisztítanunk a misszió során, az biztos, hogy a minimalista HUD nem takar ki semmit a pazar látványvilágból.

A Gray Zone Warfare még idén elstartol a Steam Early Access kínálatában, itt megtudhatod, mit kínál a korai hozzáférésű változat.

3.
3.
Lorthirash
Nekem tetszik de ilyen játéknál én mindig a multiplayer élményt keresem single player engem nem tud lekötni általában az nagyon ritka.
2.
2.
Zisten
Hááát a video szerintem nem jó prezentáció.
Nekem ez alapján az jön le, hogy "ingerszegény". Bealszok.
Játszva biztos nem az, biztosan más (mint minden), de a video alapján ezt érzem.
Rögtön más lett volna video a hangula, ha hallom a squad közötti kommunikációt, hogy
"- Megyek a jobb oldalon előre, figyeljetek, fedezzetek, hátha előcsalom őket."
vagy
"- 12óránál hárman futnak a mezőn."
Ez ilyen prezentációban nekem száraz és ingerszegény.
1.
1.
Merőkanál
Nekem bejön a környezeti hangokért nagy piros pont várom szeretettel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...