A Balatro elérte az 1 millió eladott példányt

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 19.
  • Hír
Link másolása
Az egyetlen fejlesztő által készített kártyajáték nagyon belehúzott, és a kezdeti nehézségek után most úgy tűnik, hogy nagyon megy a szekér. Ráadásul hamarosan érkezhet a mobil verzió is.

Az X-en jelentette be március 18-án a Balatro fejlesztője, hogy a játék túllépte az egy millió eladott példányt. A poszt ezen túl elég szűkszavú, egyedül annyit tettek hozzá, hogy “még van néhány izgalmas dolog tervben a jövőre nézve”.

Egy Reddit AMA keretein belül a múlt héten fejlesztő elárulta azt is, hogy már dolgoznak a mobilos verzión. Nyilván kártyajátékról lévén szó a fizikai kiadás is szóba jött, erről egyelőre annyit lehet tudni, hogy “még vizsgálják a lehetőségét”.

A mobilos kiadás mindenesetre biztos ad majd egy újabb löketet a játéknak. A Balatro február 20-án jelent meg PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen.

A játék nem sokkal a megjelenés után szigorúbb korhatár besorolást kapott a PEGI-től szerencsejáték népszerűsítése miatt. A vádat ugyan a készítő és a kiadó is tagadta, több online boltból lekerült a játék, pár nappal később azonban már arról posztoltak, hogy elérték a félmillió eladott példányt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...