The Sims-film készül

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 21.
  • Hír
Link másolása
Az egyik legismertebb játék is nagyképernyős adaptációt kap. Egyelőre keveset tudunk a projektről, van viszont már rendezője, írója, illetve producere is. A folyamatban az EA is részt vesz

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint érkezik a The Sims-film. A népszerű életszimulátor adaptációját Kate Herron fogja rendezni, aki korábban a Disney+ Loki sorozatának első évadát rendezte. Herron a forgatókönyv írásban is részt vesz, ebben Briony Redman lesz majd a társa.

A film mögött producerként megjelenik a LuckChap, ami Margot Robbie, Tom Ackerley, Josey McNamara és Sophia Kerr cége, illetve az Electronic Arts, a játék kiadója is felügyeli majd a kreatív folyamatokat és a gyártást egyaránt.

További részleteket egyelőre nem tudni, így azt sem, hogy miről fog szólni a történet, vagy nagyjából mikor számíthatunk a megjelenésre. A The Sims első verziója 2000-ben jelent meg, azóta több folytatást és számtalan kiegészítőt kapott és már készül az 5. rész. Több, mint 200 millió eladott példánnyal a The Sims minden idők egyik legsikeresebb videójátéka.

2.
2.
Spazz Maticus
Sims film....XD

Előre is gratulálnék azoknak akik erre beülnek.
1.
1.
AbsurdShark
Szinte biztos hogy valami humorérzéket mellőző, agybeteg vígjáték lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...