Ma világszerte megjelent a Call of Duty: Warzone Mobile

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 21.
  • Hír
Link másolása
Nincs többé halasztás, az Actvision ma minden régióban elérhetővé tette a Call of Duty: Warzone mobilos változatát Androidon és iOS-en. Nagy sikerre van ítélve a játék, hiszen több mint 50 millió előregisztrációt mutathat fel.

A Call of Duty: Warzone Mobile korlátozott kiadása már 2022 novembere óta elérhető, ám a globális rajtra egészen máig kellett várnunk. Akinek már megvolt a korábban is, némi késést tapasztalhat a partnerkeresőben, de ez meg fog oldódni, miután mindenhol elérhetővé válik a lövölde hordozható verziója.

A játék magva a 120 fős battle royale, ami a Warzone klasszikus pályáján, Verdanskban játszódik, míg a Rebirth Island 48 játékost és a Resurgence módot támogatja. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy a játékosok addig születhetnek újra, ameddig valamelyik csapattársuk él.

A Call of Duty: Warzone Mobile természetesen a klasszikus többjátékos akciót is tartalmazza számos térképen és módban. Előbbiek közé tartozik a Shipment, a Shoot House, a Scrapyard, ahol Team Deathmatcht, Dominationt, Kill Confirmedet és a Search & Destroyt játszhatunk - beleértve a hardcore változatokat is.

A kezelőfelület inden eleme ízlés szerint testreszabható, ahogyan a teljesítményt és a grafikát is. A játék megosztott progressziót kínál a Modern Warfare III konzolos és PC-s változatával, beleértve az XP-t, a fegyverek szintezését és a Battle Pass előrehaladást.

Az első event, az Operation: Day Zero március 22-én veszi kezdetét, és amely során egyéni és közösségi jutalmakra számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...