Már nem kell sokat várni a Dead Island 2 sztori-kiegészítőjére

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Dead Island 2 második fizetős bővítménye egy Los Angeles-i zenei fesztiválra szólítja a játékosokat, ahol egy olyan banda lép fel, amely élőhalottá változtatja az embereket. Ezt bizony meg kell akadályoznunk!

A tavaly novemberi Haus DLC után már a második fizetős tartalomra irányul a Dead Island 2-rajongók figyelme. A SoLA alig egy hónap múlva, április 17-én jelenik meg. A bővítmény egy új helyszínre, egy zenei fesztiválra kalauzolja a játékosokat, ahol a Beat of the Autophage hangja zombivá változtatja az embereket. Feladatunk az lesz, hogy mindezt megakadályozzuk.

A DLC új ellenségeket is hoz majd: a whipperek egyfajta öncsonkítók, a kifordított belsőségeikről már messziről megismerjük őket. A clotterek vérhalmazzá tudnak bomlani, és ebben a formában immunissá válnak a sérülésekre és mindezek tetejébe még rothadó vérsugarat lőhetnek ki ránk.

Kapunk új fegyvereket is: a Ripper egy baseballütő és egy körfűrész halálos kombinációja lesz, míg a Sawblade Launcher pontosan azt teszi, amit a neve is sugall: körfűrészlapokat vet ki magából. A dátum mellé friss képeket kaptunk.

1.
1.
crytek
Tetszik a game nagyon, jobb lett mint az első + riptide voltak.
Már csak pár piros küldi van és minden megvan. Acsikat nem néztem még de ha nem gázosak rámegyek a maxolásra.
Sajnos a 2/3-a után amikor az ember eléri a max 30-as szintet már kb semmi értelme verdesni a zombikat csak futni el a küldikhez. Mellékküldetések sokkal nehezebbek voltak mint a főküldik. Finálétól én valami oltári szopás katarzist vártam hogy vért izzadni kell majd valami atomboss ellen de hát sajnos nem volt ilyen.
Leggecibb ellenfél és legnehezebb számomra a kardkezű régről mijagi mesternek nevezett csoffadék volt. Nos azt még "rage" módban is baromi nehéz leverni.
Az biztos hogy ha ezt majd egyszer felém dobják pc-n complete/definitive vagy bármilyen verzióban beszerzem majd és mégegyszer végigtolom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...