Sikeresen teljesítették az összes Super Mario Maker-pályát a rajongók

  • Írta: osan
  • 2024. március 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Még pont időben, hiszen a jövő hónapban megszűnik a játék online támogatottsága, így nem készülhet hozzá több játékosok által alkotott tartalom.

Az összes játékosok által készített pályát sikeresen teljesítették a rajongók a Super Mario Maker-ben, hetekkel azelőtt, hogy a játék szervereit leállítanák az összes Wii U és 3DS-játékkal egyetemben. Ahogy az január végén kiderült, április 8-án leállítják az előbb említett platformok online szolgáltatásait, nem is kellett több az elhivatott rajongóknak, hogy belehúzzanak a véghajrában.

Ugyan nem a szó szoros értelmében teljesítették az összes pályát, hiszen egy alkotás kifogott mindenkin, mégpedig a ’Trimming The Herbs’ névre hallgató pálya. A Super Mario Maker-ben, mint a legtöbb olyan játékban, ahol játékosok is kreálhatnak tartalmat, először az alkotónak is teljesítenie kell a pályát, hogy az legitim lehessen és felkerülhessen a mindenki által hozzáférhető online térbe.

Most kiderült, hogy a pálya, mely visszatartotta a rajongóibázist a 100 százalékos elégedettségtől, egy speciális szoftverrel lett megalkotva és legitimálva. A TAS szoftver lényege, hogy tökéletes bemenő jeleket emulál, vagyis a pálya maga teljesíthető lenne egy ember számára is, viszont maximum 20 képkockányi hibahatárt igényelne, ami tegyük hozzá a lehetetlenség határait súrolja.

Miután kiderült a csalás a pályát nem hivatalosnak nyilvánították, így a játékosbázis elmondhatja, hogy sikeresen elérték céljukat és teljesítették az összes pályát a játékban.

1.
1.
coconuttoys
Nem teljesen igaz, hogy a rajongók sikeresen teljesíthetnek pályákat a Super Mario Makerben, ami nehéz, és csökkenti a játék meghódításának vonzerejét. Nem kell több, amikor csatlakoznak hozzá!
happy wheels
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...