A Call of Duty-t másolná az XDefiant, ezért is késik

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Ubisoft kompetitív lövöldéjét már számos alkalommal elhalasztották az elmúlt hónapokban, és a kiadó utoljára azt ígérte, hogy április előtt megjelenik az XDefiant. Tekintve, hogy kevesebb, mint egy hét van hátra addig, nagy eséllyel ebből se lesz semmi.

Még mindig nagy a bizonytalanság az XDefiant fejlesztése körül, hiszen a legújabb szóbeszédek szerint a Ubisoft felső vezetése mindenáron a Call of Duty-t utánozná, ezért sem tudják lefixálni a megjelenési dátumot. Az Insider Gaming munkatársa, Tom Henderson utána járt a shooter körüli kálváriának.

A többjátékos lövöldözésre kihegyezett XDefiantnak áprilisig meg kellett volna jelennie a Ubisoft legutóbbi hivatalos álláspontja szerint, de mivel már mindjárt vége márciusnak, valószínűtlen, hogy ebből lesz valami. A lap belső forrásai szerint mindez annak köszönhető, hogy a Ubisoft vezetői a "Call of Duty-másolatává" akarják tenni a játékot. A fejlesztőcsapat emiatt egyre frusztráltabb, mivel nincsenek kőbe vésett célok, és a felső vezetés ragaszkodik ahhoz, hogy a játék jobban hasonlítson a Call of Duty-hoz, ami "véget nem érő hajszára" hasonlítanak a munkálatok, és mindig tönkreteszik, amit korában felépítettek.

Noha az XDefiant fejlesztése folytatódik, a közelmúltban egy nagyobb tesztet is tartottak és egy újabb Open Sessiont is terveznek a lehető leghamarabb. Henderson szerint a játék még "jó pár hónapra van a megjelenéstől", és még a Ubisoft sem biztos abban, hogy mikor dobja piacra.

Érdekes módon a jelentésre a Mark Rubin ügyvezető producer is reagált az X-en, aki azt állítja a csúszások nem az új funkciók beépítése miatt vannak, és a Call of Duty utánzását is nagy hazugságnak nevezte. Henderson viszont azt tanácsolta, hogy a helyében "óvatosabb lenne az egész nyílt átláthatósággal kapcsolatban", hiszen rossz vége lenne, ha az elmondottak nem tükröznék azt, ami valójában történik a fejlesztés körül.

Az XDefiant abban is ki akar tűnni a multis shooterek között, hogy sutba dobta a képességalapú szerverkeresőt, ami évek óta rengeteg játékos szórakozását teszi keresztbe az aktuális Call of Dutyban.

1.
1.
Sakee
"képességalapú szerverkeresőt, ami évek óta rengeteg játékos szórakozását teszi keresztbe az aktuális Call of Dutyban."
aha biztos, akkor azért dob be több százzal magasabb rangúakhoz a COD engem is. Persze.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...