Ingyenes hétvégét tart konzolokon a Cyberpunk 2077

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 25.
  • Hír
Link másolása
Húsvét hétvégéjén korlátozott ideig játszhatóvá válik a CD Projekt RED RPG-je, ami kevés ahhoz, hogy a játékot teljes egészében megismerjük, viszont elegendő lehet azoknak, akik eddig bizonytalanok voltak.

Újabb ingyenes periódust hirdetett a CD Projekt RED a sci-fi RPG-jéhez. Magyar idő szerint március 28. 16:00 és április 1. 08:59 között szabadon játszhatunk majd a Cyberpunk 2077-tel, egész pontosan az alapjáték első öt órájával PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en. Az eseményből nemcsak az előző generációs konzolok, de a PC is kimarad.

Legutóbb 2022-ben tartottak hasonlót a lengyelek, akkor "next-gen" eseményként hivatkoztak rá, ami ugyan most is állja, viszont érdekes, hogy a PC-sek abból is és a mostaniból is kimaradnak. A másik kérdés, hogy miért is tartanak most egy ingyenes próbaidőszakot. Könnyű lenne ráfogni, hogy a húsvét miatt, viszont valószínű, hogy egy új bejelentéshez igyekeznek kicsit felspannolni a közönséget.

A Cyberpunk 2077 megváltás története igazán lenyűgöző, egy rémesen optimalizált, bugos játékból több évnyi fejlesztés és frissítés után a CD Projekt RED csapata egy olyan RPG-t hozott össze, amelynek tavaly megjelent Phantom Liberty című kiegészítője is átütő siker volt. Kíváncsian várjuk, hogy mire készülnek a lengyelek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...