A Castlevaniával kollaborál a V Rising

  • Írta: szlav
  • 2024. március 26.
  • Hír
Link másolása
Ahol vámpírok járnak, ott előbb-utóbb feltűnnek a vámpírvadászok is. A V Risingban pedig már a játék megjelenése napján színre lép Simon Belmont, hogy rendet tegyen köztünk.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy május 8-án végre kilép a korai hozzáférésből a V Rising, a hivatalos megjelenés napja azonban más szempontból is jelentős lesz Vardoran vámpírjai számára. A Stunlock Studios ugyanis a Konami markába csapott, hogy közösen elhozzák a Legacy of Caslevania névre keresztelt kollaborációs tartalmi kiegészítőt.

A csomagnak hála a legendás vámpírvadász-klán egyike, Simon Belmont is színre lép, hogy megnehezítse az éjjeli vérszívók dolgát. A kihívás mellé természetesen izgalmas jutalmak is társulnak: Belmont legyőzésével szert tehetünk egy egyedi ostorfegyverre, a kastélyunkat pedig számos Castlevania-témájú kiegészítővel dekorálhatjuk majd ki. Emellett egy új hátast is tartalmaz a csomag, az pedig már csak a hab a tortán, hogy a V Rising zeneszerzője, Aleksandria Migova két klasszikus Castlevania-szimfóniát is újraálmodott, hogy megadja a csomag alaphangulatát.

A V Rising és a Legacy of Castlevania csomag május 8-án jelennek meg PC-n, később azonban PlayStation 5-ön is megjelenik a játék.

3.
3.
Hoki György
#1: Nem, bár én már kitoltam magam vele - az Early Access kezdete után nem sokkal szereztem be, azóta tologattuk. Kifejezetten hangulatos, és early accesshez képest szinte teljes játék volt már akkor amikor kijött, azóta pedig csak csiszoltak rajta.
2.
2.
Chdz
#1: Nope. Nekem is megvan, de nem olyan rég vettem meg, 47-ig húztam egy karit (23 óra) , amíg nem jelenik meg már hagyom. :)
1.
1.
xanatos0911
Most komolyan… csak en vagyok oda ezert a cuccert?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...