V Rising PC

Nyílt világú túlélőjáték, amelyben egy vámpírt irányítunk.

V Rising próbakör

A vámpírok élete nemcsak játék és mese, főleg akkor nem, ha hosszú álomból ébredve egy olyan világban találják magukat, ahol mindenki karót nyelt, és az egyetlen célja az, hogy visszategyen minket a meleg koporsónkba.

A kétmillió játékos is megvan a V Risingnak

A Stunlock Studios, úgy látszik, olyan piacra talált, ahol nagyon kiéhezett vevők vannak. Mióta megjelent a V Rising, egyre csak gyűjti a játékosokat, és már a kétmilliomodik vámpírt köszöntheti soraiban.

Az egymillió játékost is átlépte a V Rising

Tovább menetel a V Rising, ami a legutóbbi helyzetjelentése óta megduplázta a játékosai számát. A Stunlock Studios korai hozzáférésű vámpíros játékát már egymillióan vásárolták meg.

Már félmillió játékosnál jár a V Rising

A Stunlock Studios vámpíros túlélőjátéka hamar megtalálta a közönségét. A fejlesztőcsapat jelentése szerint a megjelenés utáni első három napban már félmillióan veselkedtek neki a V Rising kihívásainak.

A következő Drakulává lehetünk a V Risingban

Évszázados álmunkból ébredve azt találjuk, hogy túl sok az élő a vidéken. Erejét vesztett vámpírként kell vért vadásznunk, embereket igába hajtanunk és a nap perzselő sugarait elkerülve új birodalmat építenünk.