Megjelent PlayStation 5-re a DC Universe Online

  • Írta: osan
  • 2024. március 27.
  • Videó
Link másolása
Rég lehetett tudni, hogy a népszerű szuperhősös MMO jelengenerációs portokat kap, most viszont meg is jelent az egyik platformra, mégpedig PlayStation 5-re. Tartalmi frissítés nem, de teljesítmény javulás érkezett az új kiadással.

Tavaly augusztusban derült ki egy, a játék hivatalos oldalán található blogbejegyzésből, hogy a fejlesztők jelengenerációs konzolokra is elhozzák a DC Universe Online-t. A szuperhősös MMORPG során saját hőst alkothattunk akár a kedvenc DC-karaktereink képességeit összegyúrva és úgy segíthetjük a jól ismert arcokat, kerületeket. Természetesen kedvcsináló videó is érkezett:

Tartalmilag ne számítsunk bármiféle változásra, ugyanazt a játékot fogjuk nyüstölni, mint tettük azt a korábbi generációkon, azonban a PlayStation 5 erejének hála jobb teljesítmény vár majd ránk. Gyorsabb töltésiidők, natív 4K és nagyobb képkocka frissítési ráta – derül ki a legújabb blogposztból.

A DC Universe Online már ingyenesen elérhető PlayStation-konzolokra, azt még nem tudni, hogy Xbox Series-konzolokra mikor repül be a játék.

2.
2.
Doomsayer
#1: https://www.youtube.com/watch?v=gCU5mvvKHK8
1.
1.
Shao Kahn
Tisztelt Gamekapocs! Kérem segítsenek! Hogyan lehet megszerezni ps5-re a játékot? Nagyon kéne nekem, és a playstation store-ban nem találom. Segítség!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...