Készül a Wild West Online

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Wild West Online néven, a Tenderfoot Games berkeiben készül az első MMO-játék, mely western környezetben játszódik cowboy főszereplőkkel.
Wild West Online néven, a Tenderfoot Games berkeiben készül az első MMO-játék, mely western környezetben játszódik cowboy főszereplőkkel.

A készítők elmondása szerint a Wild West Online-nal arra koncentrálnak leginkább, hogy még azokat a játékosokat is "behálózzak", akik addig sosem töltöttek be MMO-játékot. Az új MMO az 1880-as évek Amerikájában játszódik, a civilizáció szélén, kisebb falvakban és sivatagokban - állítólag a Wild West Online ideális kikapcsolódóást nyújt mindenkinek, aki egy picit csak lövöldözni szeretne hébe-hóba.

A részben történelmi, részben mítikus történet során a játékosok haladhatnak csapatokban, de akár magányos farkasként is tengethetik majd szabadidejüket. Bár maga a játék csak a jövő év végén kerül boltokba, idén decemberben a Tenderfoot kiad majd egy ingyenes minijátékot Wild West Online: Gunfighter címmel, mely bevezeti a játékosokat a WWO világába és megtanítja őket annak kezelésére.
8.
8.
morbi
Szerintem nem rossz,sőt nagyon jó kezdeményezés.Végre más világba is elkalauzol minket a készülő game.Mondjuk én amúgy is rajongok a western-es dolgokért,és azoknak akik nem tudnák miről van itt szó,nézzék meg a www.wildwestonline.com-ot.Semmiféle kardokat és szörnyeket nem említ,szerintem.Az biztoa,hogy én már nagyon várom a megjelenését,mivel a világháborus téma már lerágott csont!!!Hála istennek.
7.
7.
Glek
Bloodrose, nah az már ütősebb lenne! Vetnék rá egy pillantást az biztos!! :D:D - vá vá veszt! tadadada! XD
6.
6.
Bloodrose
ú, már azt olvastam hirtelen, hogy Wild Wild West Online...
5.
5.
Dari
Itt mit kel gyüjtögetni mint ált.? uj kóboj cipőt? meg sapit?:D mert egy kardal rohangászósban aza lényeg ami többe véd, de egy ruha golyó ellen semmit...:D szal itt a kinézet fog számítani?^^ (az meg olyan mint mikor nagynéném arra vett leptaopot hogy hogy néz ki és nemh mit tud nah mind1) érdekes lesz...:) talán vmi gunz feeling? O.o
4.
4.
Racsika
Jeee, végre, ezt vártam már... Age3mmo... :D Kérdés hogy mennyire rontja a feelinget hogy puskával rohangászol, és 200 méterről szeded a macikat meg farkasokat...
3.
3.
Glek
Waz, wazzee XDXD A hírt olvastad? "picit csak lövöldözni szeretne hébe-hóba." Én kardal nem szoktam lövöldözni, de majd kipróbálom, ha megmutatod hogy kell! ;) :D

Egyébként egyetértek veled... főleg a WoW-val van már tele a hócipőm! :/
2.
2.
Waz
Ebben is kardal kell majd gyilkolni minden féle szornyeket??

KOmolyan mondom már hányok az ilyen kardal futkarozos MMO-któl.

1.
1.
Glek
Jeah Vá Vá West!!! Sálálálá! XDXD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...