Wild West Online

Az első MMO-játék, mely western környezetben játszódik és cowboy-ok a főszereplői - jó kis móka lehet!
Típus: MMO, Western

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe a héten, kifejezetten sok megjelenésnek örülhetünk a következő napokban. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába, hogy mire számíthatnak a játékrajongók!

A Steamre költözik a Wild West Online

Hamarosan kilép a korai hozzáférésből és a Steamen is megjelenik a vadnyugati MMO. A játékban két rivális frakció küzd a törvényen kívüli föld birtoklásáért. PvP mellett a mellékes tevékenységek is fontosak.

Elrajtolt a Wild West Online Early Access-változata

A Wild West Online azzal csinált hírnevet magának, hogy az egyik screenshotjáról azt hitték, ez lesz a Red Dead Redemption 2. A projekt nem meglepő módon nagy népszerűségnek örvendett a befektetők körében.

Jön a Wild West Online Early Access-változata

A Red Dead Redemption 2 előtt egyre több vadnyugati MMO próbál kihasítani egy szeletet a tortából. Első trónkövetelőnk a Wild West Online, amely november közepén lép korai hozzáférésű fázisba PC-n.

Wild West Online - hamarosan indul a zárt alfateszt

Ha örömmel merülnél el a vadnyugat világában, van egy jó hírünk: a jövő hónapban veszi kezdetét a Wild West Online zárt alfatesztje, amire az MMO előrendelői tutira bejutnak majd.

Húsz percig mozog a Wild West Online

Az IGN már kipróbálhatta a Wild West Online aktuális demóját, így megismerkedhetünk az MMO alapjaival. Ha meguntuk a sok pisztolypárbajt és kincskeresést, saját farmot is építhetünk a karakterünknek.

Wild West Online - kitérő a vadnyugaton

Tartalmas, több perces ízelítővel jelentkezett a Red Dead Redemptionből nagykanállal merítő Wild West Online. A friss, fejlesztői kommentárral színezett bemutató a vadnyugati mindennapokból ad kóstolót.

Wild West Online - bejött a múlt heti hírverés

Bár egy hete még abban bízott a Wild West Online-t fejlesztő 612 Games, hogy a rajongók támogatásával tudnak majd elrajtolni, erre végül nem lesz szükség. A befektetők minden tőkét megadtak.

Wild West Online - vadnyugati online kaland

A tegnap kiszivárgott és a Red Dead Redemption folytatásához kötött screenshotról hamar kiderült, hogy egy online vadnyugati kalandot takar. Bemutatkozik a Wild West Online.

Készül a Wild West Online

Wild West Online néven, a Tenderfoot Games berkeiben készül az első MMO-játék, mely western környezetben játszódik cowboy főszereplőkkel.