Tönkreteheti az iPhone-ok akkuját a Call of Duty Warzone Mobile

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 2.
  • Hír
Link másolása
Egyes játékok azt tapasztalták, hogy nemcsak a telefonjuk üzemideje csökkent a játék hatására, hanem az akkumulátoruk egyébkénti állapota is rohamos léptékben romlott.

Hiába a franchise hátszele, a Call of Duty Warzone Mobile nem indított olyan jól, mint ahogy azt az Activision remélte. Eleve a bevételek terén is elmaradt az előző mobilos CoD-tól, az pedig, hogy úgy az Android, mint az iPhone felhasználók panaszkodni kezdtek a játékra, csak tovább rontott a Warzone Mobile megítélésén.

Az Android-tábor számára a játék teljesítménye volt problémás. Szerencsére az Activision erre gyorsan reagált és kiadott egy javítást, igaz, egyesek szerint a Warzone Mobile még mindig gyengén fút náluk. Azonban ha az iPhone-okat érintő probléma valós, akkor az Android tulajok összetehetik a kezüket, hogy nekik csak ilyen hiba jutott.

Több felhasználó is jelezte, hogy az Apple márkájú telefonjának maximális akkumulátor kapacitása a játékkal töltött egy hét alatt drasztikusan csökkent. Az iPhone-ok beállításinál elérhető menüpont az akkumulátor állapotát hivatott mutatni, és az itt látható számot sok tényező befolyásolhatja. Akárhogy is nézzük, az egyesek által egy hét alatt tapasztalt 5-6%-os romlás igenis aggodalomra adhat okot. Hogy ezek az állítások mennyire valósak, nehéz megmondani, az Activision egyelőre nem erősítette meg a felhasználók posztjait.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...