Új csapatot állított fel az Xbox a játékmegőrzésért

  • Írta: osan
  • 2024. április 7.
  • Hír
Link másolása
Lapértesülések szerint egy újabb csapatot állítottak fel a zöldek, hogy további játékokat „őrizzenek meg” a visszafelé-kompatibilitással és azzal, hogy régebbi játékokat tesznek elérhetővé modern platformokon.

A Windows Central exkluzív riportjából kiderül, hogy az Xbox-igazgató, Sarah Bond új csapatot állított fel, akiknek az lesz a dolguk, hogy tovább támogassák a jelenlegi trendet, a régebbi játékok megőrzését, a visszafelé-kompatibilitást, illetve az előrefelé-kompatibilitást, vagyis azt, hogy a jelenlegi generáció játékai a jövőben, évtizedekkel később is játszhatók maradjanak a jövőbeli platformokon.

A Windows Central számos emailt kapott, melyeket később maga a cég, a Microsoft is megerősített, hogy valós állítások kerültek a levelekbe, ezek közül pedig talán a legérdekesebb az, hogy az Xbox továbbra is hosszútávon tervez a visszafelé-kompatibilitással és egy újabb csapatot hoztak létre ennek támogatására. Az emailekben még kitérnek arra is, hogy a Microsoft legújabb hardvere „az eddigi legnagyobb technológiai ugrás lesz a generációban”, illetve arra is, hogy mióta bekerült a Diablo IV a Game Pass kínálatába az Xbox lett a prominens platform a játékosszám szempontjából – tegyük hozzá, ez nem meglepő.

A hírt megelőzi Kareem Choudhry távozása a cégtől, aki a visszafelé-kompatibilitásért és a felhőalapú játékért felelt korábban, alelnöki pozícióban. 

16.
16.
Ooorky
#15: Ez a corporate culture alapja.


Az én munkaidőm ~30%-át is humán diplomás "szakértők" hallgatása teszi ki egy mérnökségen...
15.
15.
delphijos
#6: De nem lehetne "csak úgy" csinálni ? Megint kell valami vízfej "csapat" aki naphosszat meetingel, és terveket kovácsol, amiból semmi se valósdul meg ?
12.
12.
Trottenbauer
Hmm..Szerintem nem volt olyan tartalma a hozzászólásomnak ami sérti a szabályzatot,de valósznűleg elfogult vagyok magammal szemben.
Mindegy.Sajnos a világban zajló "trendeket" és eseményeket nem lehet egytől egyig mindenhonnan kitörölni,így reagálás mindig lesz rá.
8.
8.
Csoki80
6.
6.
Ooorky
#5: Szerintem is szörnyű, hogy meg akarják őrizni a régi játékokat.
5.
5.
Spazz Maticus
Látom hogy az elmúlt jó 30-éve zajló közoktatás lezüllesztése, az évtizedes kormanyzáti agitprop, meg a szabályozatlanul működő pszichopaták által létrehozott közösségi portálokból ömlő egybites sz@rfolyamok megtették a hatásukat...XD

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...