Helldivers II - hagyjuk kicsit pihenni a játékot!

  • Írta: osan
  • 2024. április 8.
  • Hír
Link másolása
Számos játékosnak összeomlik a játék az Arrowhead stúdiója pedig azt javasolja, ha ezt tapasztaljuk, akkor hagyjuk egy kicsit pihenni a játékot, "megvár minket, még akkor is, ha hagyjuk a demokráciát nyugodni pár napra.”

A játék Discord szerverén üzent a stúdió, pontosabban a közösségi menedzser, Twinbeard, hogy ugyan érkezik valamikor egy javítás, de addig is tegyük félre egy kicsit a játékot! Twinbeard nem tudott konkrét dátummal szolgálni, hogy pontosan mikor várható a javítócsomag, de kiemelte, hogy átérzi a problémát és örül annak, hogy ennyien imádják a játékot, azonban akkor sem lesz oda a demokrácia, ha pár napja pihentetjük a játékot.

Több felhasználó is kiakadt, na nem azért, mert félre kell tenniük a játékot, hanem azért, mert Twinbeard kommentje elveszett a süllyesztőben sokak számára és nem értik, hogy miért nem lehet az ilyesfajta üzeneteket X-en közzétenni, ahol sokkal több játékost elér, vagy legalább kiemeltté tenni a kommentet a Discord szerveren.

Legutóbb a Helldivers 2 háborújában a játékosok sikeresen visszafoglalták Malevelon Creeket, a legújabb Premium Warbond pedig április 11-én lesz elérhető.

6.
6.
hedzsooo
#5: +1, roviden. En csak rohogok mar rajtuk mikor ismetelten elojon ez a probelam naluk de hat ugye a jatekosok szama tovabbra is emelkedoben igy ertheto vegulis a dolog. Drukkolok nekik h ismet helyrehozzak miahamarabb! :D
5.
5.
mdr88
#4: Érthető a szerverek lehasalása miatti frusztráció... de ha belegondol az ember... miért is készültek volna ekkora játékosszámra? Az első rész PEAK player count-ja a 7000-t sem érte el 9 év alatt... a második rész pedig már az első napokban karcolta a 350000-t. Egy fejlesztő sem foglalt volna kapacitást előre ilyen számok mellett és még így is relative gyorsan és jól kezelték a problémát.
4.
4.
Chdz
Kellett egy ilyesmi játék már. Eléggé felpimpelt Starship Troopers, ott is ment a propagandi. Viszont, hogy csak azt olvasni, hogy megjelenés óta szerver, akár kliens oldalon hasal az mondjuk gáz. Ezeket azé minél hamarabb orvosolni kéne...
3.
3.
Nothing
Képzelem, mi lenne, ha a sarki boltban - miután leperkáltad a kenyér árát - közölné veled a pék, hogy pár napig azért még ne edd már meg, mert még dolgozik a kovászon...
2.
2.
hedzsooo
A szerverek megint feladtak naluk? XD
1.
1.
Trottenbauer
Ez egy remek ötlet.Remélem a többi kiadó is átveszi ezt a kommunikációt,és ha a jövőben kijön egy játék tőlük,ami bugos,lefagy,szaggat,összeomlik,akkor megkérik a vevőket hagyják ülni a játékot a "polcon",amíg ki nem javítják.Ez lehet akár több hónap is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...