Sean Murray ünnepel, pár százalékot ugrott a No Man’s Sky értékelése

  • Írta: osan
  • 2024. április 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Mindenki ismeri a No Man’s Sky botrányát, majd az abból kialakult megváltási ívet, mely azóta is iskolapéldája mind a destruktív és eltúlzott marketingnek, mind pedig a fejlesztők elhivatottságának. Sean Murray X-posztban közölte a jó hírt: játékuk már majdnem „többnyire pozitív” értékelésen áll.

Nem kell bemutatni senkinek a No Man’s Sky történetét, az egyik legnagyobb bukás volt megjelenésekor, majd csodával határos módon egy jó játékot kovácsoltak belőle a fejlesztők ingyenes és minőségi tartalmakkal.

Azóta a játék megítélése is természetesen változott, és inkább pozitív csalódásként fogja fel az egészet a játékosbázis, enyhe keserű szájízzel – mi sem mutatja ezt jobban, mint a jelenlegi Steam-értékelés. Sean Murray X-posztban osztotta meg a számára jóhírt, miszerint a játék már 78 százalékos pozitív értékelésen áll.

2021-ben ez a szám 70 százalék volt és Murray hozzátette, hogy ehhez 5 év kellett. Matematikailag egyre nehezebb lesz feltornázniuk a játék értékelését, és ugyan Murray már ennek is nagyon örül, de az álma a bűvös 80 százalék lenne, amit a Steam már „nagyon pozitív”-ként ír le.

Legutóbb februárban volti ingyenes egy hétvége erejére a No Man’s Sky, ezzel ünnepelték az Omega frissítést, azóta viszont már az Orbital Update is megérkezett. Murray és csapata, a Hello Games pedig a tavalyi TGA során bejelentették új játékukat, a Light No Fire-t, amire a CDPR csapata humorosan reflektált.

1.
1.
Extol
Vannak olyanok akik az értékelésüket nem változtatják meg. Én bizonyos esetekben megtenném, viszont nem tudok olyan történetről mint a NMS. Én egyébként is bizakodó voltam, és eleve megelőlegeztem a jó értékelést annak idején.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...