Szerdán jelenthetik be az új Prince of Persiát

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 8.
  • Pletyka
Link másolása
A múlt héten számoltuk be róla, hogy a Dead Cells fejlesztői egy roguelite Prince of Persia-mellékágat készítőinek. A friss hírek szerint már nyakunkon a bejelentés, sőt, már májusban megjelenhet korai hozzáférésben.

Az év elején megjelent Prince of Persia: The Lost Crown megtalálta saját célközönségét, és a roguelike-stílus is jót tett a mellékágnak. A sorozat új erőre kaphat hamarosan, hiszen ahogy arról már beszámoltunk, a Ubisoft a Dead Cells fejlesztőjével, az Evil Empire-rel közösen készíti el a The Rogue Prince of Persiát.

Ahogy az már a címből sejthető, roguelite címről lesz szó, ami a legújabb pletykák szerint a Triple-i Initiative bemutatóján jelenthetnek be, ami április 10-én esedékes.

Az esemény egy indie-fókuszú show, amit az Evil Empire szervezett, de más olyan független csapatok is képviselik magukat rajta, mint a Mega Hit, a Heart Machine és így tovább. Az Insider Gaming értesülései szerint az Early Access-premier sincs nagyon messze, elvégre már május 14-én elstartolhat a Steamen. Még nem tudjuk, hogy a The Rogue Prince of Persia végleges változata mikor érkezik a többi platformra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...