Új Prince of Persia-játék érkezik a Dead Cells fejlesztőitől

  • Írta: osan
  • 2024. április 3.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a Ubisoft és az Evil Empire közös projektje egy új roguelite Prince of Persia-játék lesz, melyet már az év végén elérhetővé tesznek korai hozzáférésben.

Az Insider Gaming értesülései szerint még ebben az évben megjelenhet Steamen, korai hozzáférésben a ’The Rogue Prince of Persia’, melyet az Evil Empire fejleszt. Elméletileg a játék roguelite lesz – ami nem áll messze a fejlesztőcsapattól, akik a Dead Cells-ért is feleltek -, illetve megjelenése után ingyenes tartalmakkal és a játékosi visszajelzések alapján fogják foltozgatni a projektet.

A Ubisoftnak ez lesz az első olyan játéka 2019 óta, ami már a megjelenésekor elérhető lesz Steamen. Az Insider Gaming munkatársai szerint pont 2019-ben kezdhette el az együttműködést a francia kiadó, játékfejlesztő és az Evil Empire. A játék művészeti szempontból elméletileg Franco-Belgian képregényekből ihletődött – ami elég tág fogalom, hiszen a Franco-Belgian annyit tesz, hogy vagy francia vagy belga képregényekről van szó, mint például Tintin vagy Spirou.

Február elején derült ki, hogy a Dead Cells támogatását leállítják, nem kap több frissítést a méltán népszerű roguelike játék, és ez pár dizájnernek nem tetszett. Akkor arról szóltak a hírek, hogy a fejlesztőcsapat új projektekbe kezd bele, és ugyan az érkező Prince of Persia-játék 2019 óta fejlesztés alatt ál, de lehetséges, hogy erre gondoltak a cégnél.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...