Aranylemezre került a Stellar Blade

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 10.
  • Hír
Link másolása
A Shift Up csapata bejelentette, hogy a Stellar Blade munkálatai hivatalosan is befejeződtek, így semmi sem állhat az április 26-án esedékes megjelenés útjába. Most már az első napi javításon dolgozhat a koreai brigád.

A Shift Up csapata az X-en jelentette be az örömhírt egy csoportkép keretében, miszerint az elsődleges fejlesztési munkálatok befejeződtek, azaz aranylemezre került a Stellar Blade. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a srácok leveszik a kezüket a külsőnézetes akciójátékról, hiszen még mindig akad néhány hiba, amit ki kell javítaniuk.

Kim Hyung-Tae rendező ugyanis elárulta, hogy a Stellar Blade egy első napos javítást is kapni fog. "Néhány frissítést" említ a szakember, azaz biztosan nincs komolyabb baj a játékkal, ne számítsuk több tíz GB-nyi letöltendő adatra, csak éppen a határidőre ezeket nem sikerült kigyomlálniuk a srácoknak.

A játék végigjátszása egyébként olyan 25 órát vesz igénybe, ám ha minden gyűjthető tárgyat meg akarunk szerezni, akkor elnyújtható ez az idő. Nem beszélve a New Game Plus módról sem.

21.
21.
zoli12i
#12: Neked tudom ajánlani a Last of US 2-t :)
Gondolom ott nem finnyáskodnál...
16.
16.
delphijos
#14: De amúgy azért abban igazság van, hogy a világot se ronda öreg dagadt pasik szokták megmenteni. Persze hogy ez marketingfogás is, de velünk van a kezdetek óta. Itt is szerintem a lényeg az, hogy ha ebben a játékban SEMMI MÁS nem lenne, csak a csöcs, akkor lehetne háborogni. De ez játéknak is jó az alapján amit eddig hallottam. Aki nem szereti a stílust, azt amúgy a csöcs se győzi meg.
12.
12.
huster14
#5: Elég volt néznem a Demo-t, első 10 perc után ki is nyomtam. Nem én vagyok a célközönsége ennek a játéknak. Ez a tudatosan OF kinézetűnek csinált szereplő arcba nyomásos erőltetése engem abszolút taszít, és nem is kérek belőle. Megannyi jó játék van amikben nő szereplők és mellékszereplők vannak, és marha érdekes egyiknek sincs lavor nagyságú valaga vagy medicin labda csöcse.
8.
8.
Spazz Maticus
#6: A gond csak az, hogy ez a karakter sem egy : "szép ember", hanem egy szétidealizált, túlszexualizalt, valószerűtlen, nyögdécselő csöcsanimáció, egy valós embertől, nőtől igen messze áll...

Abban teljesen igazad van, hogy az általad említett játékok egyáltalán nem ezért jó játékok, de a tényen ez nem változtat, hogy a karakter micsoda is...

Az hogy ennek mi a piaca, azt pl. A Steam "mélyebb bugyraiban" tömegével leledző nulla valós kontentet, de rengeteg lengő csöcsöt és satöbbit tartalmazó "játékok" mennyiségében, illetve a "felnőtt ismeretterjesztő" csatornák "speciális" játékkarakterek -túlnyomó részben persze női- szereplőivel készült "kisfilmek" kategória megtekintési/letöltési számain látod...XD

Egyébként igazoltan ezek megnézesét/letöltését, döntő többségben érdekes módon nem a 30+-os, hanem a 18-20-as, meg sajnos a még nem túl jó szabályozási lehetőségek miatt, az az alatti korosztály tagjai között kell keresni.
Pont abban a korosztályban, akinek a női nemről/szexualitásról éppen még kialakulatlanok a képei, tapasztalatai...

Mert az egy dolog, hogy te, én, egy érett, felnőtt ember ezeken túllépve tud ettől elvonatkoztatva játszani, csak egyébként meg jónéhany éve komoly generációs probléma,-pszichológiai tanulmányok tömegei készültek róla- hogy a távol keleti, és egyre inkább a világ többi részén is az, -és most bocs hogy ilyen profánul fogalmazok további szócséplés helyett- igen sokan ilyen ceruzalábú vinnyogó csöcsgépekre "tekerik a répát", és persze komoly gondjaik vannak tinédzserként már az ismerkedéssel is, nem hogy a szexualitással...

Ezért szerintem azt állitani, hogy ezek az ilyen karakterek csak "szép emberek", és a sex sells-hez semmi közük ugyanolyan képmutatás, mint azt mondani hogy pl. az általad felhozott game-ek csak erről szólnak/elrontják azokat...

Az igazság valahol a kettő között van. Csak a játékipar szokásos "legalitás hatarmezsgyéjén" lavírozása ez a nagyobb PR, és eladások érdekében.

Mint pl. anno a mindenféle Con-okon a mai napig szaladgáló, és persze (szervezők nyilatkozatai szerint) kizárólag a "közönség szórakoztatására alkalmazott" minimál takarasú ruhákban pozoló cosplay "booth-babe"-ek, a -sokszor megállapíthatóan kiskorú latogatók- legnagyobb örömére, ugye...XD

Csak hogy ne legyünk akkor már képmutatóak egyik irányba sem... ;)


6.
6.
Doomsayer
#4: Mekkora egy gagyi képmutatás... Mert ha valaki szereti és szeretne játszani egy hasonló akciójátékkal, akkor az már biztos csakis nyálcsorgató nyomorult lehet? A Bayonetta és Devil May Cry részek sem azért voltak jó játékok, mert szépen néz ki és vagány a főszereplő és a DoA sem a tejcsarnokok miatt volt jó kompetitív verekedős cucc. Arról meg nem is beszélve, hogy ha valakinek tetszik egy szép ember az normális és egészséges és ez így is volt az emberiség egész történelmében. Te meg csak bele vagy manipulálva ebbe a gonosz szarságba, hogy azt hidd, hogy valami divatos csoporthoz tartozol. De ez csak megtévesztés és csak konfliktushoz vezet és a célja is kizárólag csak ez.
5.
5.
koffein
#3: Demoval jatszottal esetleg? Vagy megint csak trailerek alapjan megy az itelkezes?
4.
4.
Nothing
#3: Egyetértek.
Persze sosem baj, ha van egy kis eye candy a játékokban, de nekem az ilyen, kizárólag a sex sells-re épülő Bayonetta/DoA-féle erőltetett, pofába tolt csöcsparádék már inkább taszítóak. Utálom, ha nyálcsorgató ösztönlénynek néznek a kiadók.
A SB-nek is drukkoltam, hogy saját jogán sikerüljön lenyomnia a fent említett borzalmat, de úgy tűnik, minőség helyett megint a (szilikon)mennyiség fog dönteni.
3.
3.
huster14
Szomorú hogy manapság a potenciális vásárlókat már csak a túl széparcú Anime karakter, meg annak a rommá tökéletesített bulkesze meg a jobbra-balra lötyögő feszes csöcsei (mert pont kár lett volna kihagyni a fejlesztők részéről ha a mellek nem kapnak valós fizikát) hozzák már lázba. Látom magam előtt hogy a felnőttfilmeseknek a szikra egyből kipattant az ihlet miatt e karakter láttán.
2.
2.
Doomsayer
Én szívesen megvenném ezt a játékot, de nem jön egyik platformra sem, amit használok. Talán majd később. Én imádtam a Bayonetta részeket is :)
1.
1.
JohnSpartan
Előrendelve! Már alig várom hogy neki "álljak" jatszani vele! XD

Viccet félre téve a demóbol is látszott hogy nagyon igényes játék lesz ez! A harcrendszer iszonyat jó lett, kicsit ilyen Elden Ring és Devil May Cry keveréknek tűnik! 18+ is megértem miért került rá a játékra... Várós nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...