Megvan a GTA 6 legújabb szinkronhangja?

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 10.
  • Pletyka
Link másolása
Troy Baker megcáfolta, hogy ő szinkronizálná a jövőre érkező GTA 6 Jasonjét, most viszont olyan nyomokra bukkant az internet népe, miszerint Gregory Connors adhatja a hangját egy szereplőnek.

A jövőre esedékes Grand Theft Auto VI kapcsán rengeteg kérdés merült fel, amelyekre a rajongók önszorgalomból igyekeznek választ találni. A puszta tény, hogy hírbe hozott Troy Bakernek is meg kellett szólalnia és meg kellett erősítenie, hogy nem ő szinkronizálja a játék férfi főszereplőjét, Jasont, aki összesen egyetlen szót mond a trailerben, már önmagában mutatja, hogy micsoda hordereje van a legbanálisabb részletnek is a játék kapcsán.

A keresés folytatódik, és úgy fest, hogy egy újabb lehetséges jelöltet talált az internet Gregory Connors személyében. Bakerrel ellentétben egy kevésbé ismert színészről van szó, ezért is érdekes, hogy hogyan találtak rá a rajongók, az viszont még érdekesebb, hogy az életrajzánál szerepel egy főszerep egy 2025-ös megjelenésű projekt a Rockstar Gamestől.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy Connors lenne Jason szinkronhangja, nem kizárt, hogy egy harmadik főszereplőt, esetleg egy negatív szereplőt szólaltat majd meg a játékban. Mindenesetre az életrajzra mutató linkre kattintva az fogad minket, hogy az oldal tartalma privát, ami nagyon is árulkodó jel.

2.
2.
Grota333
Találtsm az említett színészről egy 2019-es videót, amiben elég sokat hallani a hangját...hát..szerintem a hangszíne jóval magasabb, mint a trailerben hallható "Trust".. de majd kiderül. (Akit érdekel keressen rá, hogy Gregory Connors és kattintson a videókra, ott kidobja azt a videót).
1.
1.
Grota333
Csak annyit kéne kéne kérni az illetőtöl, hogy mondja ki, hogy "trust"..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...