Javították a Final Fantasy VII Rebirth trófea-hibáját

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 11.
  • Hír
Link másolása
A probléma a digitális verziót megvásárló játékosokat érintette, ami miatt az egyik trófea, így pedig a hőn áhított platina trófea is heteken át elérhetetlen volt.

Egy dolog, ha egy játék minden kihívásának teljesítése embert próbáló feladat akár a koncentráció és az ügyesség igénye, vagy akár a monotonitás tűrő képesség szükségessége miatt, és egészen más dolog, ha minden erőfeszítésünk ellenére a játék egyszerűen nem regisztrálja a teljesítményünket egy bug miatt.

Ez utóbbi helyzet állt fent már március 21. óta a Final Fantasy VII Rebirth-nél, ahol egy mellékküldetéshez kapcsolódó trófeát nem adott meg a játék. A hibát most úgy fest, hogy javították a készítők, így mindenkinek, aki a játék platinázásával próbálkozna, javasolt frissíteni a játékot a legújabb verzióra. Igaz, előfordulhat, hogy a frissítés még nem elérhető mindenhol, mivel az 1.030-as verziójú patch leírása egyelőre csak japánul érhető el, de egy gyors Google fordítás alapján a hibát javították. Fontos, hogy a frissítés nem adja meg visszamenőleg a trófeát, így újra meg kell döntenünk G-Bike rekordját.

2.
2.
Extol
Pff, számtalan olyan cím volt és van amiben a teljesítmények vagy inaktívak, vagy bugosak. Ez csepp a tengerben
1.
1.
Shao Kahn
Ennek a hírnek nagyon örülök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...