A Baldur's Gate 3 színészei maradnának a D&D műfajánál

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 12.
  • Hír
Link másolása
A Larian ugyan lehet, hogy végzett a franchise-zal, azonban a Baldur’s Gate 3 színészei még nem állnak készen a továbblépésre. Legyen szó játékról vagy filmről, maradnának a zsánernél.

Neil Newbon (Astarion) és Amelia Tyler (narrátor) az IGN-nel beszélgetett, és a két színész elmondta, hogy szívesen készítenének még Dungeons & Dragons-játékokat, vagy akár egy folytatást a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület filmhez.

Ugyan a Larian márciusban közölte, hogy nem fognak újabb Baldur’s Gate-, sőt D&D-játékot sem csinálni, a színészek esetében viszont más a helyzet. “Normális esetben, amikor vége van egy munkának – főleg egy hosszabb projektnek, mint amilyen ez volt – akkor örülök, hogy lezárhatom az adott karaktert és tovább léphetek a következőre” – mondta Newbon.

Majd azzal folytatta, hogy Astarion esetében ez nem így volt, úgy érzi, hogy még nem végzett a karakterrel. Azt is egyértelművé tette, hogy nemcsak játékokban gondolkodik, élőszereplős filmben is nagyon szívesen játszaná el a szerepet. Hasonlóan nyilatkozott Amelia Tyler is, aki elmondta, hogy bármi, ami a D&D világához kötődik, az számára vonzó.  

Az, hogy a Larian nem fejleszt több játékot a zsánerben, az nem a sikertelenségnek köszönhető. A Baldur’s Gate 3 a tavalyi év egyik legsikeresebb játéka. Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla a játék a BAFTA díjátadón is tarolt. Ezzel egyébként az elsőként szerzett év játéka díjat 5 különböző díjátadón (Golden Joysticks, BAFTA, Game Developers Choice, DICE, The Game Awards) – hívta fel rá a figyelmet a Games Radar.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...